Домусчиев: Всички членове на КРИБ са против вдигането на осигуровките

29205
Домусчиев: Всички членове на КРИБ са против вдигането на осигуровките

В рамките на един месец обработихме само 68 молби за членство. Да, действително има бум на желаещи да влязат в КРИБ, призна председателят на организацията и президент на „Лудогорец” Кирил Домусчиев.

Не приемаме всеки, при нас не може да влезе компания, която е в сивия сектор. Важно е да получим документи и доказателства за редовното плащане на задължения към държавата, да има гаранции от поне три фирми, които са вече членове на КРИБ.

Домусчиев се размрънка против вдигането на пенсионните осигуровки

Председателят на КРИБ и собственик на българския футболен шампион „Лудогорец” Кирил Домусчиев възропта срещу изказаното от ...

Няма банка, която да не е член на нашата организация. ДЗИ също ни е член, много медии – „Стандарт”, „Труд”, „24 часа”, bTV, Нова телевизия, похвали се Домусчиев пред „Лице в лице” на bTV. И отрече, че КРИБ ще оказва влияние на правителството или ще се опитва да става паралелна власт.

Домусчиев изрази недоволство как не се е взело под внимание мнението на КРИБ. Той съобщи, че КРИБ е пуснала анкета сред членовете си и никой от тях не желае увеличение на осигурителните вноски. Нещо повече – на въпрос дали някой ще гласува за партия, която го предава, няма член на КРИБ, дал положителен отговор. Даже служителите на фирмите-членки на КРИБ били против, твърди собственикът на „Лудогорец”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика