Голямото коледно пазаруване започна

6554
Голямото коледно пазаруване започна
Снимка: Thinkstock/Guliver

Треска за пазаруване преди празниците. Средно по 100 лева за коледни подаръци ще похарчат българите, показва проучване на една от компаниите за картови плащания. Всеки втори ще успее да задели такава сума, за да зарадва най-близките си, съобщава Нова телевизия.

Коледното настроение все повече се усеща в моловете и големите магазини. По-традиция купуваме подаръци седмица-две преди празниците. Като мъжете са по-склонни от жените да оставят покупките за последния момент. И въпреки че все повече са тези, които пестят време и нерви и пазаруват онлайн, близо 88 % от българите предпочитат да усетят празничното настроение в магазините.

БАБХ предупреждава да внимаваме с пазара по празниците

Изненадващи проверки на качеството на храните направиха тази сутрин на Женския пазар инспекторите от Агенцията по храните. Сериозни нар...

Повече от две трети от хората ще зарадват близките си с подарък от мола. За други желаният подарък вече ги чака в мрежата. В интернет купуваме всичко – от козметика до телевизори. А вариант – да върнеш, ако не ти хареса – винаги има.

Колко точно сме похарчили за подаръци по Коледа ще стане ясно в края на януари, когато големите търговски вериги ще обобщят данните за оборота си по време на празниците.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com