Нова енергийна напитка навлиза на българския пазар

15366
Нова енергийна напитка навлиза на българския пазар

Amway представя нов източник на енергия за активните хора в Европа с вкусовете Tropical Blast и Electric Lemon Blast. Енергийната напитка XS Power Drink жъне голям успех в редица страни по света, като вече е достъпна и в България. Високите количества на B-витамини в XS Power Drink и комбинациятa от мощни съставки ще ви помогне да останете на гребена на вълната през целия ден, без да губите сили с излишни количества захар и калории.

Без значение дали карате колело или сноуборд по стръмни планински склонове или пък бърза кола в градската джунгла, XS Power Drink ще ви осигури енергията, от която се нуждаете. XS Power Drink и неговата комбинация от активни съставки не разчита на захар като източник на енергията, от която се нуждаете, за да се радвате на живота на макс всеки ден. Високите нива на В-витамини допринасят за отличната работа на имунната ви система, като държи батериите ви заредени през целия ден. Освен това, липсата на захар води и до почти пълното отсъствие на калории, без това да означава пълно изтощение след кратък прилив на енергия.

Най-голямата компания за директни продажби Amway официално откри дейността си у нас

Днес американската компания Amway, която е най-голямата фирма за директни продажби в света, официално откри своя бизнес в България. Къ...

Не са много хората, които имат шанса да релаксират на плажа всеки ден в очакване на перфектната вълна. Но, с мощния си взрив на енергия и ободряващ вкус, XS Power Drink ви носи точно това приятно лятно усещане и ви помага да преплувате морето от злободневните отговорности с минимум стрес. Съоснователят на XS Дейвид Вандервеен обяснява своята мисията така: "Не е задължително да бъдете спортен маниак, за да се насладите на силното усещане, което XS Power Drink носи. Аз самият съм страстен сърфист, но не винаги разполагам с нужното време, което да прекарам на брега на морето, както бих искал. Затова реших да намеря начин да се насладя на това ободряващо чувство и по време на супер напрегнат ден. С XS Power Drink имам точно този източник на гориво и съм много развълнуван, че мога да го споделя с цяла Европа! "

XS Power Drink се разпространява ексклузивно в мрежата на Amway. За повече информация или за да се свържете с дистрибутор, моля посетете www.amway.com.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика