54 студенти от УНСС завършиха успешно А1 Бизнес академия

1515
54 студенти от УНСС завършиха успешно А1 Бизнес академия
Снимка: А1

54 студенти от Университета за национално и световно стопанство (УНСС) показаха отлични резултати с над 85% успеваемост на тестовете след всяко от практическите обучения, част от програмата на А1 Бизнес академия. Те получават сертификат за успешно завършване на програмата, организирана съвместно от А1 и УНСС.

Най-добре представилите се участници ще имат възможност да се включат в Лятната академия на А1, която ще стартира в следващите седмици своето четвърто издание. Чрез нея студентите ще получат още възможности да натрупат ценни знания и умения, като работят по приоритетни за компанията проекти под ръководството на ментор. За участие в А1 Бизнес академия кандидатстваха над 100 студенти от 2-и, 3-и и 4-и курс и магистърската програма на УНСС. 84 от тях бяха поканени да се включат, на база демонстрирани високо ниво на мотивация и добра аргументация на кандидатурата си.

А1 Видеотека предлага на абонатите „Дакота“, „Последна нощ в Сохо“ и „Зона 414“ през юни

А1 Видеотека продължава да предлага на зрителите хитови заглавия на достъпни цени. През месец юни абонатите на Xplore TV ще могат да се...

Чрез съвместната програма А1 Бизнес академия с УНСС се постига по-добро взаимодействие между бизнеса и академичните среди. Структурираните теоретични и практически обучения се проведоха в хибриден формат и имаха за цел да подкрепят младите хора при изграждането на ценни умения за работа в бизнес среда още от началото своята на кариерата. В рамките на трите месеца, в които се проведе А1 Бизнес академия, 23 лектори от А1 преподаваха на студентите, разпределени в четири направления – „Финанси“, „Маркетинг“, „Човешки ресурси“ и „Икономика/Търговия“. Програмата е част от дългосрочното партньорство между А1 и УНСС и включваше 22 професионални теми и 6 специализирани обучения, насочени към подобряване на социалните умения на студентите.

Студентите с интереси в областта на финансите научиха повече за работата в сферата на счетоводството и по-конкретно в областта на приходи и разходи, финансови отчети и контролинг среда. Бъдещите специалисти в сферата на маркетинга се запознаха с различни похвати при изграждане на успешен бранд в дигитална среда, дигиталната реклама и развиване на бранда в социалните мрежи. Програмата предостави и богати възможности за студентите с интерес към „Управление на човешките ресурси“ чрез обучения за развитие на работодателска марка, привличане на таланти и изграждането на програми за развитие и обучение. Експертите от А1, преподаващи на участниците от направление „Икономика/Търговия“, дадоха насоки на младите хора за спецификата на бизнеса с ICT и IoT решения, както и за работата с представители на малки, средни и големи предприятия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com