Дигиталната образователна платформата iZZI с безплатен едномесечен пробен период и изцяло обновен уебсайт

5459
 Дигиталната образователна платформата iZZI с безплатен едномесечен пробен период и изцяло обновен уебсайт
Снимка: Клет България

Издателство Клет България предлага безплатен едномесечен тестови период на платформата с богата колекция от електронни ресурси - iZZI, за да могат потребителите лично да изпробват новите функционалности на платформата и да открият предимствата ѝ. iZZI съдържа учебно съдържание за обучение от 1. до 8. клас, включващо редица 3D и анимационни видеа, аудио прочити и игри за подготовка по учебната програма на МОН.

Модерната и иновативна образователна среда iZZI предоставя възможност за нов подход на преподаване на учебния материал, който отговаря на очакванията и изискванията на съвременното общество. Тя е подходяща за присъствено и дистанционно обучение, както и за самоподготовка, а обучителният процес се осъществява по занимателен и увлекателен начин, отличаващ се с модерно аудио-визуално съдържание. Новата структура на учебното съдържание следва съвременните образователни методики и потребностите на учителите и учениците.

„Предоставяме възможност за едномесечен безплатен пробен период за iZZI, за да могат всички ученици, родители и учители лично да се уверят във високото качество на дигиталните ресурси. Екипът ни ежедневно работи в посока обогатяване и усъвършенстване на функционалностите на платформата, която предизвиква любопитството у учениците и по този начин ангажира вниманието им. Специално за нашите клиенти изцяло обновихме уебсайта на платформата с по-модерен и достъпен интерфейс.”, коментира Владимир Колев, управител на издателство Клет България.

Платформата е лесна и достъпна както онлайн, така и офлайн на всички видове устройства, а съдържанието е оптимизирано за различните размери екрани. Тя предлага възможност за създаване на клас, група и вид семейство, както и има специални инструменти за работа с интерактивна или виртуална дъска. Чрез iZZI родители и учители могат да проследят напредъка на всяко дете благодарение на наличната електронна информационна база. Предимство е и моменталната обратна връзка при решаване на задачи, както и точковата система, която провокира състезателен елемент мотивиращ подрастващите да са най-добри.

Образователната среда обръща внимание на нуждите на деца със специални образователни потребности, включително чрез трансформиране на текст във формат, улесняващ четенето при хора с дислексия.

Чрез дигиталната платформа iZZI, издателство Клет България цели да подпомага образователния процес и модернизирането му.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com