Екатерина Темелкова - изпълнителният директор на СофтУни, стана CEO на годината

12115
Екатерина Темелкова - изпълнителният директор на СофтУни, стана CEO на годината
Снимка: SoftUni

На 14 юли 2023 година се проведе церемонията по награждаването в деветото издание на престижните годишни награди за успешни бизнеси и предприемачи – b2b Media Awards. Екатерина Темелкова, главен изпълнителен директор на СофтУни, водещата организация у нас, предлагаща качествени, достъпни и практически обучения по софтуерно инженерство, QA, дигитален маркетинг и дизайн, беше удостоена с първа награда в престижната категория "CEO на Годината".

Екатерина Темелкова е част от екипа на СофтУни вече 8 години и е в основата на някои от най-значимите успехи, както и устойчивото развитие на организацията. Компанията я приветства в ролята ѝ на изпълнителен директор в началото на 2023 година, а присъденото отличие е важно признание за увереното ѝ и непоколебимо лидерство, както и стратегическите ѝ качества и доказаната експертиза в областта на бизнеса.

Наградата е оценка за решаващата роля, която Екатерина изиграва в развитието на СофтУни, и ефекта, който работата ѝ оказва върху гъвкавостта и адаптивността на организацията във времена на предизвикателства и промени. Като ключова част от екипа на компанията, тя демонстрира визионерство, а грижата ѝ за образователната марка спомага СофтУни да се издигне до една от най-доверените институции за перспективно и иновативно образование днес.

Екатерина Темелкова е въплъщение на голямата образователна кауза на СофтУни и е двигател на всички инициативи за качествено, достъпно и практически насочено образование, които компанията развива. Под ръководството ѝ, СофтУни посреща хиляди хора, преследващи перспективна кариера, всяка година. А образователното портфолио на компанията се увеличи с още една, изцяло нова иновативна програма по QA инженерство.

Проактивното ръководство на Екатерина и неуморната ѝ дейност през годините спомогна за изграждането и на жизнена дигитална общност и устойчиви корпоративни партньорства. При получаването на наградата Екатерина изрази своята благодарност и сподели визията си за бъдещето на SoftUni:

"За мен е чест да бъда избрана сред толкова вдъхновяващи лидери на различни организации, допринесли много за българския бизнес. Благодарна съм за доверието на екипа, който ме заобикаля и мотивира да постигам повече всеки ден. Радвам се, че заедно разширяваме границите на постижимото в образованието и помагаме на хиляди българи да получат нови кариерни възможности.

СофтУни се превърна в еталон за това какво трябва да представляват училището и университетът, съвместявайки иновативност, интерактивност, практика и качество. Отговорността да бъдем новатори в най-важната сфера от живота на всеки човек е голяма.

Гледайки напред, ще работим в посока непрестанно подобряване на всички наши услуги и процеси, за да предоставим възможно най-високо ниво на образователните ни продукти. Ще помогнем на хиляди българи да подобрят знанията и уменията си, да започнат нова работа, да повишат качеството си на живот. Заедно ще променяме средата, за да реализираме общата ни мисия – да създадем експертите на бъдещето чрез практическо, качествено и достъпно образование, превръщайки България в Силициевата долина на Европа!"

Наградата "CEO на Годината" е признание и за дейността, която СофтУни върши под ръководството на Екатерина Темелкова. От компанията се гордеят с нейните постижения и остават уверени в нейното лидерство, което ги води в стремежа им към по-нататъшен растеж и успех.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБРАЗОВАНИЕ:

Ето кога ще се състоят матурите по желание за 2024 г.

Акад. Христо Белоев: Процентът от БВП за висше образование е заложен на 0,9%

Как да придобиеш търсени от работодателите умения в системната администрация?

Без матури за влизане в детската градина и в 1 клас: Говори служебният образователен министър

Съобщения за проблем на втората матура: Ученици се оплакват, че записът по английски език не се чувал

Вижте отговорите на матурата по английски език за 12. клас за 2024 г.

Ето верните отговори на матурата по предприемачество за 12. клас за 2024 г.

Розопроизводството и климатът: Отговорите на матурата по география за 12. клас за 2024 г.

Вижте верните отговори на матурата по биология за 12. клас за 2024 г.

"Голямата депресия" и образованието по време на комунизма: Отговорите на матурата по история за 12. клас за 2024 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Образование