Издателство Клет България стартира първата по рода си Е-Академия за българските учители

1796
Издателство Клет България стартира първата по рода си Е-Академия за българските учители
Снимка: Klett

Издателство Клет България обяви началото на новата си дългосрочна Е-Академия, създадена специално за личностното усъвършенстване и развитие на практическите умения за българския учител. Първата лекция ще бъде днес от 17:30 ч. с гост-лектор Мадлен Алгафари на тема “Развитието на личността – дигитално и реално”. 

Иновативният проект на издателството ще се разгърне в разнообразни стратегически лекции, които взаимно се допълват и надграждат знанията на учителите в различни сфери от личния и професионалния им живот. Всяка една от лекциите ще се проведе  онлайн, като участниците могат да бъдат от цялата страна в удобната среда на своя дом. На 25 февруари изтъкнатият журналист и продуцент Георги Тошев ще поднесе втората лекция, като тя ще е на тема “Любов по време на пандемия или как да запазим човека в себе си”. 

“Много съм доволен, че успяхме да привлечем към инициативата ни Е-Академия такава разнообразна група от лектори. Всеки един от тях е уважаван експерт в своята област и съм сигурен, че учителите ще останат повече от доволни”, коментира управителят на Клет България Владимир Колев. 

Обучение в електронна среда и работа с деца със СОП, или предизвикателства две в едно

“През цялото ми време в училище аз бях до голяма степен обезкуражен. Не е приятно да се чувстваш изцяло превъзхождан и да си най-...

Академията продължава и следващия месец, като на 10 март известният български учител Теодосий Теодосиев ще представи своята лекция “Личностното развитие на успешния учител”, следван от талантливия готвач и изпълнител Лео Бианки на тема “Ключът към успешното личностно и кариерно развитие”. Последната лекция за месец март е на един от най-превежданите в цял свят писатели Георги Господинов с тема “Четене и преподаване с емпатия” на 31 март. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com