Проф. Докова за студента Кезим Медев: Смятам, че него Бог ще го накаже за това, което направи

19384
Проф. Докова за студента Кезим Медев: Смятам, че него Бог ще го накаже за това, което направи
Снимка: УНСС

"Това лице (студентът Кезим Медев - бел. ред.) не трябваше да го допускам. По правилника той трябва да присъства на упражненията и на част от лекциите. А е идвал само веднъж на упражненията, и веднъж – на лекциите. Смятам, че него Бог ще го накаже за това, което направи". Така проф. Соня Докова коментира реакцията на студента Кезим Медев, разказал за начина, по който се пишат оценки на изпит в Университета за национално и световно стопанство (УНСС).

Проф. Соня Докова заяви, че единствената й вина е, че е допуснала до изпит студента Кезим Медев, подал оплакването срещу нея.

Студентът, разгласил нередностите в УНСС, е наказан с предупреждение за изключване

Студентът, разпространил информация за нередности на изпита по „Геоикономика и регионално развитие“, е наказан с предупрежд...

Преподавателката по Геоикономика и регионално развитие предизвика критики, след като се разбра, че по време на изпит е предложила да пише "Среден 3" на студентите, предали празни изпитни листове.

"Такова нещо е нямало. На изпита влязоха квестори, раздадоха листове. Минаха около 20 минути от изпита. Тогава казах на студентите, че който смята, че отговаря на текущата си оценка, може да излезе", разказа тя, като уточни, че написаните от нея оценки "Среден 3" са били на базата на текущия контрол през семестъра.

Преподавателката се включи на живо по телефона в ефира на Нова телевизия, но в определен момент заяви, че не се чувства добре и затвори телефона.

Actualno.com припомня, че скандалът с Докова избухна, след като в социалните мрежи и пред медиите студенти се оплакаха, че тя е писала двойки на изпит на хора, които са останали и са опитали да го вземат, докато е освободила други студенти, без да напишат и думичка, и им е написала тройка.

При скандал в УНСС - подал сигнал за нередност студент може да получи наказание

Невероятно, но факт - второкурсникът Кезим Медев, който сигнализира срещу изпитна практика на своя преподавател проф. д-р Соня Докова, ...

По-рано през седмицата ректорът на УНСС проф. Стати Статев заяви, че Кезим Медев е наказан с предупреждение за изключване. Той обясни, че не е постъпвало искане от студентите изпитът по „Геоикономика и регионално развитие“ да бъде анулиран.

Ето и самата публикация във Facebook на Кезим Медев, в която той описва как е протекъл изпитът при проф. Докова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com