X
 
 

ОССЕ: В Донбас няма руски военни

1473 2
ОССЕ: В Донбас няма руски военни
Няма руски силоваци в зоната на военната операция в Донбас, заяви генералният секретар на ОССЕ Ламберто Заниер пред журналисти в Киев.

„Ние продължаваме да казваме, че това е хибриден конфликт и хибридният конфликт предполага присъствието на хибридни военни. Когато ме питат присъстват ли там руски обединения, аз от информация на нашите наблюдатели казвам, че там няма такива обединения“, изтъкна ръководителят на Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ).

Порошенко обеща да вложи 10 млрд.гривни в Донбас при установяване на мир

Президентът на Украйна Петро Порошенко съобщи, че украинските власти са събрали повече от 10 милиарда гривни (800 млн. лева) за възстан...

При това той отбеляза, че в Донбас има военни от други региони, без да уточнява от кои именно. Генералният секретар на ОССЕ посочи, че в Донбас постъпва чужда техника и гориво.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 2 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
    Потрушенкооо:не МОЕ бъде...тия от ОССЕ где блеят?Я зе ка, шъ се оплача на Обонго Монго ,а защо не и на АРМЕНСКИЯ ПОП-тъй да знаете!Да ви го набутам у ХИБРИДНИТЕ ЗАДНИЦИ...!
  • Анонимен 1 Анонимен преди 3 години Профил на трол?
    Колко ли е платено за тази блага вест ! Очаквайте , че и в Крим няма да има такива ! Колко му е .......
Дневен хороскоп за 24 януари
Дневен хороскоп за 24 януари

Овен Това е ден, в който да не правите нищо на своя глава, особено ако става въпрос за специализирана дейност. Доверете се на мнението на експертите. Телец Това...

Последно в Актуално