Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Освиркаха Род Стюарт на концерт заради огромна снимка на Зеленски (ВИДЕО)

18 юни 2024, 16:27 часа • 3597 прочитания

Британският рок певец Род Стюарт защити подкрепата си за Украйна, след като беше освиркан на концерт в Германия, съобщи Пи Ей мидия/ДПА. По време на събитието беше показано изображение на украинския президент Володимир Зеленски, както и знамето на Украйна.

"Подкрепям украинския народ през цялата война", каза Род Стюарт пред Пи Ей мидия. "Членове на моето семейство осигуриха доставки на стоки до Украйна. Освен това наех къща във Великобритания за едно семейство бежанци, както и осигурих работа на двама украинци като част от екипа на турнето ми. Така че, да, подкрепям Зеленски и народа на Украйна и ще продължа да го правя", каза музикантът. "Путин трябва да бъде спрян. Прекарвам времето си, свирейки за германската публика, споделяйки някои специални спомени, и с нетърпение очаквам оставащите концерти", добави той.

Още: Русия посяга и на белите мечки, иска да ги направи "инструмент на дипломацията"

Открита подкрепа за Украйна

Стюарт открито поддържа Украйна, която е разкъсвана от войната. Изпълнителят подпомогна семейство от седем бежанци, бягащи от руската инвазия, като им осигури жилище и се погрижи за сметките им. Стюарт и преди е използвал хита от 1991 г. "Rhythm Of My Heart" по време на турнетата си в знак на солидарност към Украйна. Той описва песента като "военна". Стюарт организира наемането на камиони, пълни с провизии, и откарването им до границата с Украйна.

Той ще се завърне в Германия за концерти в Хамбург, Кьолн и Мюнхен, пише БТА. През февруари Стюарт продаде целия си музикален каталог, името си и лика си за баснословна сума.

Още: Род Стюарт с невиждан жест към 94-годишната си сестра: Вижте защо я качи на сцената (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес