Съпругата на Фарадж: Той е расист, пуши и пие прекалено много

13774
Съпругата на Фарадж: Той е расист, пуши и пие прекалено много
Снимка: Getty Images / Guliver

Лидерът на британската националистическа партия UKIP получи неочакван удар и то от страна на най-близкия си човек - съпругата му. Тя разкри страховете си от разгулния начин на живот на британския социалист, пише БГНЕС.

Лидерът на евроскептичната Партия за независимост на Обединеното кралство (UKIP) е "пристрастен" към забързания си живот, пропуска хранения и оцелява само на адреналин, пиене и пушене. А това, според съпругата му Кирстен,оказва влияние върху него.

В първото си интервю пред пресата партньорката на победителя в европейските избори на Острова вдигна завесата на съжителството си с Фараж. В интервюто тя го нарича расист и разкрива компютърната му неграмотност. Според нея славата на съпруга й лишава семейството й от възможността да живеят, без да бъдат притеснявани от обществеността.

По думите й неговото ежедневие е забързано и застрашава здравето му. "Той не спи достатъчно, няма време за почивка, не се храни редовно. Вече започвам да звуча като майка му, но той пуши и пие прекалено много", казва г-жа Фараж. Според нея това, което го поддържа е адреналинът. Но въпреки обществения му образ, тя определя Фараж като предан семеен мъж, когото за съжаление вече вижда по-често по телевизията, отколкото у дома.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com