В Дания се карат заради анимация за човечето с най-дългия пенис на света

22246
В Дания се карат заради анимация за човечето с най-дългия пенис на света

Той прилича малко на пластилинено човече: дребничък, старичък, със засукан мустак като от хиляда деветстотин и Балканската. Облечен е в старомоден бански костюм: гащеризон на червено-бели райета, пише Дойче веле.

Джон Дилерманд има най-големия пенис на света. С него той може да прави всичко: да го развява, да изглежда конфузно или пък да спасява света, ако му разрешат. Или поне - ако Джеймс Бонд му отстъпи мястото си в спасяването на света…

Джони Пишльото, както би могъл да звучи българският вариант, засега обаче се бори главно с дребните предизвикателства на всекидневието. Пък и неколкометровият му пенис, който също е раиран като банския, по-скоро прилича на една от онези захарни пръчки, които се продават по панаирите. Понякога Джон Дилерманд извежда кучета на разходка, а ако някое побегне - лови го с помощта на своя пенис и парче салам. Със своя пенис той може да лети като хеликоптер, може да издига флагове, да боядисва стени и изобщо - да прави всякакви щуротии.

Децата се забавляват, възрастните се карат

Новият анимационен сериал на датската обществена телевизия DR очевидно се приема добре от целевата група - деца между 4 и 8 години. Шестгодшният Малте, например, казва, че е много забавно: "Джон не е като другите, защото има огромен пенис, ама направо много дълъг!". А седемгодишната Дилара добавя: "Не е нито срамно, нито... странно. На мен ми е просто смешно.".

Джон Дилерманд обаче разбуни духовете сред възрастните датчани. Едно от обвиненията срещу сериала гласи: този филм е удар върху равенството между половете. Остри критики идват и от редовете на движението #MeToo, както и от специалисти по джендър-проблематиката като Кристиан Грус. Той смята, че с дългия си пенис Джон Дилерманд олицетворява един типичен джендър-стереотип. "Да, смешно е, но въпреки това според мен е неправилно, че пенисът на Джон не се натъква на никаква съпротива. Живеем във времена, в които сексуалността и възгледите за тялото са подложени на редица съмнения, тъй че би трябвало да се намери и някаква противотежест на Джон Дилерманд", казва Грус.

Датска телевизия прави за деца анимация за мъжа с най-големия пенис в света (СНИМКА)

Джон Дилерманд има изключителен като размери и подходящ за разнообразна употреба пенис, поради което датският еквивалент на BBC, DR, им...

Абсурдна вселена на комични конфузии

Няма нужда от противотежест, отговаря Мортен Сков Хенсен, шеф на детския телевизионен канал. "Това не е програма, която обяснява на децата фактите за човешкото тяло. Това е една абсурдна вселена на комични конфузии, в центъра на която е герой с раиран пенис, достигащ до 10 метра дължина", обяснява Хенсен.

Мортен Сков Хенсен очевидно вписва анимационния сериал в дългата традиция на обществения телевизионен канал, който открай време поставя под съмнение всевъзможни табута или направо ги громи. Та нали тъкмо детският канал понякога показва кадри с разни грозно ругаещи чичковци или пък с чисто голи възрастни, където се виждат всичките им дребни и по-едри недостатъци или особености - само и само за да накара децата да се замислят за човешкото тяло и за някои фатално изкривени идеали за красота.

Сега явно е дошъл редът на Джон Дилерманд с най-големия пенис, който трябва да развесели най-малките. "Смешното е, че става дума тъкмо за пенис", казва Хенсен. "Малко конфузно, да, прекрачва граници и забрани, но в същото време тъкмо това е, което децата на тази възраст толкова обичат да правят."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЕВРОПА:

Сунак и Туск доволни от партньорството си в НАТО

Забрана за използване на изкуствен интелект: Британец генерира повече от 1000 неприлични снимки на деца

Макрон: Косово да създаде Асоциацията на сръбските общини

Редом до поразените рафинерии: Ударен е и руски военен завод в Липецк (ВИДЕО)

Руският език отпада като втори в училище в Латвия

Украйна атакува, руски петролни рафинерии горят (ВИДЕО)

Зеленски се зарадва бурно: Нямам търпение за следващите оръжия от САЩ

Задържаха заместника на Шойгу по обвинение в корупция

НА ЖИВО: Кризата в Украйна, 24.04 - Истерия в руските медии за новото оръжие от САЩ за Киев

Таваните на цените на роуминга в ЕС остават същите до 2032 г.

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Европа