Как да купя крипто токени FightOut - ръководство*

1165
Как да купя крипто токени FightOut - ръководство*
Снимка: https://www.fightout.com/

Как да купя крипто токени FightOut - Ръководство за начинаещи

FightOut е нов крипто проект, който е в разгара на предварителната си продажба. Набрал малко над $2 млн. в инвестиции от своето начало, проектът неминуемо попада в полезрението на всеки интересуващ се от подобни продукти.

FightOut разчита главно на Move-to-Earn функционалността, която ще награждава участниците, които показват завиден прогрес откъм физическа активност. Какви обаче са другите предимства и възможности пред FightOut? В следващите редове ще обсъдим основните характеристики на местния токен, както и ще преминем през процеса на неговото закупуване от официалния сайт на продукта.

Основни характеристики на крипто токен FightOut

$FGHT токенът е мултифункционален продукт, който захранва крипто проекта на FightOut. Едно от предимствата му е пряко свързано с изграждане на състояние, тъй като всеки може да заключи токените си за определен период от време и да печели средства с течение на времето. Вестинг периодите са различни, като колкото по-дълъг е този период, толкова по-голям бонус и съответно възвръщаемост предлага активът.

Друга основна характеристика на $FGHT токена е възможността да се купуват всякакви продукти и аксесоари в мобилната апликация на FightOut. Също така, той ще бъде основното средство, което ще олицетворява прогреса на проекта, като всеки успешен ход ще се отрази положително върху състоянието на портфолиото ви.

Купете FightOut сега

Как да купя FightOut - ръководство за начинаещи


Предвид постоянното навлизане на нови и нови продукти на крипто пазара, всеки проект разчита на лесен и праволинеен процес на закупуване на токените. Именно заради това всичко във Fight Out е опростено на максимум, критериите са сведени до минимум. Всеки със софтуерен портфейл може да закупи $FGHT токен и да бъде част от този фитнес проект.

Какви обаче са другите стъпки и колко различни варианти на закупуване ни предлагат от FightOut? В следващите няколко реда ще разгледаме отговорите на тези въпроси и ще опишем в детайли 

Стъпка 1: Инсталирайте MetaMask на вашия браузър или Trust Wallet

Първото нещо, което трябва да направите е да изберете крипто портфейл и да инсталирате неговия софтуер. Главните ви опции са две - MetaMask и Trust Wallet.  Ако ще използвате мобилно устройство за бъдещи поръчки, силно ви препоръчваме да инсталирате Trust Wallet. Ако все пак изберете конвенционалния метод посредством настолен компютър, то може да изтеглите MetaMask на избрания от вас браузър.

Стъпка 2: Свържете портфейла си към уеб страницата на FightOut

След като сте инсталирали софтуерен портфейл, вие трябва да отидете на страницата на FightOut. Изберете опцията “Свържи портфейл”, като след това селектирате желания от вас портфейл. Веднъж щом сте измине процесът на свързване, пред вас ще се покажат три допълнителни варианта за продължаване.

Стъпка 3: Закупете $FGHT токен с ETH или USDT 

Първият вариант е да закупите ETH посредством платформата на FightOut в случай, че не разполагате с достатъчно в портфейла ви. Можете да закупите ETH само с кредитна карта, използвайки услугите на Transak.

Втората опция, която имате, е да закупите $FGHT токен директно с ETH от вашия софтуерен портфейл. Процесът е сравнително праволинеен, като единствено трябва да следвате инструкциите на сайта. От вас зависи да се уверите, че ще имате достатъчно ETH, който да покрие таксите за газ.

Последната възможност, която ще се открие пред вас, е да закупите $FGHT токен чрез USDT. Въведете желаната от вас бройка USDT, с които да купите токени. Може да използвате и вестинг бутона, където ще видите допълнителните бонуси, които ще получите, ако пожелаете за заключите токените си за по-дългосрочен период.

Доставчикът на вашия портфейл ще ви помоли да упълномощите FightOut за достъп до USDT, за да може да обработи транзакцията.

Стъпка 4: Потвърдете вашата транзакция

Веднъж щом сте избрали желания от вас метод на закупуване на $FGHT токени, остава да направите само едно нещо. Вие ще трябва да потвърдите поръчката и да натиснете бутона “потвърди и продължи”.

Купете FightOut сега

Какво е FightOut?

FightOut е Move-to-Earn крипто проект, който се стреми да мотивира хората по цял свят да обърнат по-голямо внимание на физическата активност. Проектът ще изгради апликация, където всеки ще може да си направи профил и да записва тренировките си ежедневно. Потребителите ще имат достъп до статистика и анализи на техните показатели и постижения.

В допълнение на това, всеки ще може да изгради аватара си, като той ще олицетворява неговия прогрес през отделните месеци. В същото време, всеки може да доукраси този аватар с разни аксесоари, които могат да бъдат закупени посредством $FGHT токена, който е основната мерна единица в екосистемата на FightOut.

FightOut ще даде възможност на последователите си да се докоснат до видни професионалисти в сферата, които ще могат да ги съпроводят в основите на спорта. Проектът ще разчита на много атлети, които ще са негови посланици в идните месеци и допълнително ще разпространяват важността от воденето на здравословен начин на живот.

Също така, FightOut ще се опита да закупи няколко физически обекта, където да се случват индивидуални и групови уроци с хора, разбиращи в детайли от правилното развитие на организма. Като черешка на тортата, екипът е замислил изграждане на метавселена, където притежателите на $FGHT токен ще могат да прекарват време, да споделят опит и да се учат от по-добрите в тази сфера.

Защо да купитe FightOut крипто токен?

$FGHT е местният токен, който отговаря за захранването на екосистемата на FightOut. Като такъв, той предлага много предимства на хората, които го притежават.

Различните вестинг периоди представляват може би най-голямата облага за всеки инвеститор. Притежателите на $FGHT токена могат да изберат желан от тях период, за който да заключат активите си. През това време те няма да могат да бъдат използвани и ще седят в екосистемата, но за сметка на това предлагат атрактивни бонуси за всеки, възползвал се от услугата.

$FGHT токенът ще служи за закупуване на различни продукти и за заплащане на лични уроци с професионалисти. Мултифункционалността му неминуемо ще вдигне негова стойност, което е допълнителен стимул да се сдобиете с тази нова криптовалута  с цел бъдеща инвестиция.

Заключение

FightOut е нов крипто проект, който се опитва да разбие догмите на фитнес залите и нашето възприятие за тях. Продуктът е добре замислен, като развитието му в самото начало е от изключително голямо значение за светлото му бъдеще.

Процесът на закупуване на основния токен в проекта, $FGHT, е сравнително лесен за следване и навярно всеки би се справил успешно. Притежаването на този токен има много предимства, като някои от тях са свързани с допълнителни печалби, бонуси и отстъпки.

Като цяло, FightOut ще се опита да развие допълнително Move-to-Earn общността, като наблегне върху важността от воденето на здравословен начин на живот. Проектът разполага с много възможности за развитие, като първоначалната му идея изглежда доста обещаваща. Перспективите за добро бъдеще пък би трябвало да привлекат много нови клиенти и последователи с течение на времето. 

Купете FightOut сега

Чeсто задавани въпроси

Какви са бъдещите планове на FightOut?

Предварителната продажба е само началото за FightOut, като междувременно екипът ще работи върху изграждането на платформата. В допълнение на това, FightOut изяви желание да създаде фитнес зали и да развие продукта си в професионалните среди, като привлече нови посланици.

Каква е разликата между REPS и $FGHT токените?

$FGHT токенът може да е основната мерна единица в екосистемата на FightOut, но въпреки това участниците ще бъдат награждавани с REPS токени. REPS токените могат да бъдат използвани за закупуване на разни продукти в апликацията, които ще подпомогнат развитието на аватара ви.

----------------

* Материалът е спонсорирано съдържание и не отразява позицията на екипа на Actualno.com/Webground. Материалът не представлява препоръка за вземане на инвестиционни решения.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com