Влияят ли ценовите прогнози и перспективи на Solana за Metacade (MCADE) и други криптовалути?*

1313
Влияят ли ценовите прогнози и перспективи на Solana за Metacade (MCADE) и други криптовалути?*
Снимка: Metacade

Ясно е, че това бяха доста трудни 12 месеца за Solana, въпреки крипто статуса му, като цената се понижи с повече от 90% от най-високото ниво за всички времена, постигнато в разгара на възхода през 2021 г. Въпреки проблемите си, установеният протокол слой-1 отбеляза неотдавнашен тласък в цената си, което накара онези, натоварени да съставят прогноза за цената на Solana, да се чудят дали това може да сигнализира за по-положителни времена напред.

Тъй като много анализатори приписват покачването на цената на активността на китовете в мрежата, мнозина в пространството също се питат дали скорошната активност на Solana може да окаже влияние върху останалата част от крипто – включително невероятната предварителна продажба от Metacade, която налага криптосферата да забележи, благодарение на огромния си потенциал.

Прогноза за цената на Solana: Докъде може да стигне Solana през 2023 г.?

Solana е високопроизводителен протокол от ниво 1, който беше пуснат през 2018 г. Той е проектиран да решава проблемите с мащабируемостта и скоростта, които са измъчвали други блокчейн мрежи, и неговата технология постига скорости на обработка на транзакции до 65 000 транзакции в секунда (TPS) , което я прави една от най-бързите блокчейн платформи.

Solana използва уникален консенсусен механизъм, наречен Proof of History (PoH), който помага да се намали времето, необходимо за потвърждаване на транзакции в мрежата. PoH е криптографски часовник, който осигурява проверим запис на реда и времето на събитията в блокчейна и с помощта на PoH, Solana е в състояние да постигне почти мигновена окончателност на транзакциите, което означава, че потребителите могат да вярват, че техните транзакции са потвърдени и не може да бъде обърнато.

За съжаление, Solana беше преследван от няколко неочаквани периода на прекъсване, които изискваха техническа намеса от екипа за разработка, което не се сравнява добре с почти постоянното време на работа на други протоколи от ниво 1 като Ethereum.

Прогноза за цената на Solana: Докъде може да стигне Solana през 2023 г.?

Въпреки че Solana имаше някои технически проблеми, тя поддържа силна общност от разработчици в резултат на ниските разходи и високата пропускателна способност на мрежата и това трябва да бъде отразено в прогнозата за цената на Solana. Това означава, че ако Solana може да докаже своята надеждност; може да види голямо увеличение на обемите на транзакциите, ако има един или два силни проекта, които са в състояние да осигурят голямо натоварване на транзакциите.

Това означава, че докато текущата цена на SOL е около $21, притежателите ще се надяват, че 2023 г. може да донесе цена от $30-35 в резултат на по-положителни настроения към проекта. Повишаването на цената до $40 би се разглеждало като огромна победа за проект, който мнозина се страхуваха, че може да продължи да запада.

Какво представлява Metacade?

Metacade прави огромен фурор в инвестиционния свят в резултат на завладяващата и подробна бяла книга, публикувана от екипа на Metacade. Това очерта амбициозни планове за позициониране на екосистемата Metacade в сърцето на движението GameFi чрез изграждане на най-голямата съществуваща аркада играй за печелене (P2E).

Metacade разполага с широкообхватна система за награди, която гарантира, че геймърите от всички различни типове ще бъдат обслужвани и увеличава максимално обхвата на Metacade в процеса. Наред с възнаграждаващия геймплей на проекта, вариращ от непринуден до сериозно състезателен, той също отива по-далеч, като възнаграждава дейности, които движат цялостното потребителско изживяване напред. Това означава, че потребителите могат да печелят награди за изпълнение на задачи като споделяне на алфа и писане на рецензии за игри.

С толкова много потенциал е лесно да се разбере защо предварителната продажба е видяла такова експлозивно действие, с повече от $14.2m милиона, набрани само за няколко седмици, докато опитни инвеститори бързат да придобият своите MCADE токени на изгодните основни цени, налични в предварителната продажба - сега в неговият последен и последен етап преди токенът да достигне борсите.

Как работи MCADE?

Токенът за помощ на MCADE играе решаваща роля в работата на екосистемата Metacade, като позволява не само механизмите за възнаграждения, но и в ролята си на валута на екосистемата.

Притежаването на MCADE е допълнително стимулирано чрез опции за залагане, които позволяват на притежателите да печелят пасивен доход, докато държат, и тези награди дори се изплащат в стабилни монети, за да се избегне разреждането на фиксираното предлагане от само 2 милиарда MCADE.

Каква стойност точно може да достигне MCADE през 2023 г.?

За разлика от прогнозата за цените на Solana, с такова невероятно действие преди продажбата много анализатори се чудят колко високо може да достигне MCADE през 2023 г., когато обмислят първите технически издания да бъдат пуснати на живо, наред с огромното вълнение в крипто индустрията с нарастването на осведомеността за проекта.

Тъй като броят на потребителите се увеличава, почти сигурно е, че проектът ще види натиск за купуване на токена на MCADE и това лесно може да доведе до преминаване на MCADE през бариерата от $1 още в края на 2023 г.

SOL срещу MCADE: Коя е по-добрата инвестиция?

Няма съмнение, че докато Solana е по-стара и много добре позната в криптовалутите, тези фактори се зачитат срещу нея като инвестиция въпреки нейния крипто статус, както можем да видим в прогнозата за цената на Solana. С умопомрачително количество потенциал в крипто сектор, който се предвижда да расте драстично, Metacade изглежда рядка възможност за интелигентни инвеститори да заключат астрономически печалби чрез закупуване на MCADE токени, преди Metacade да финализира предварителната си продажба скоро.

Можете да участвате в предварителната продажба на последния етап на Metacade тук.

*Материалът е спонсорирано съдържание и не отразява позицията на екипа на Actualno.com/Webground. Материалът не представлява препоръка за вземане на инвестиционни решения.

*Материалът е спонсорирано съдържание и не отразява позицията на екипа на Actualno.com/Webground. Материалът не представлява препоръка за вземане на инвестиционни решения

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ФИНАНСИ:

Рокадите продължават: Смениха и директора на АДФИ

Финансовият министър увери еврокомисар, че работим за приемане на еврото

Вноска без такса и през уикенда предлага Пощенска банка

Обявиха колко е бюджетният дефицит за 2023 г.

Ключов представител на Фед: Няма да бързаме с намаляването на лихвите

ЕЦБ е поискала от "УниКредит" да ограничи бизнеса си в Русия

Банкер: Очевидно е, че няма да приемем еврото на 1 януари

НСИ: През 2023 г. доходите са изпреварили разходите

И управителят на БНБ заговори за отлагане на приемането на еврото

Преките чужди инвестиции нарастват през февруари

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com