Айнтрахт Франкфурт отнесе солидна глоба

12345
Айнтрахт Франкфурт отнесе солидна глоба
Снимка: Getty Images/Guliver

Немският клуб, който заема 15-то място в Бундеслигата, отнесе солена санкция в размер на 70 000 евро, заради своите фенове. „Айнтрахт“ премина груповата фаза на Лига Европа и през пролетта ще играе във фазата на елиминациите.

Глобата е наложена заради постъпки на привържениците им при гостуването на „Бордо“, спечелено с 1:0 от германците, след което се класираха напред в турнира. Наказанието идва заради внесени в стадиона пиротехнически средства, чието използване е можело да доведе до трагични инциденти. Освен това е имало сблъсъци с противниковите фенове.

Лудогорец подобрява рекорди

Тимът от Разград подобри рекорди и изравни този на "Левски" за най-много изиграни двубои на европейска сцена. Още преди двубоя в Загре...

Според УЕФА, феновете на „Айнтрахт“, които са посетили срещата на 28-ми ноември са били 12 000, което е своеобразен рекорд за Лига Европа.

Франк Рибери от „Байерн Мюнхен“ използва за пример отбора на „Айнтрахт“ в подкрепа на твърденията си, че в момента Бундеслигата е най-силното първенство. Рибери изтъкня, че отборът от Франкфурт е на 15-то място в Бундеслигата, а приключи груповата фаза на Лига Европа на първа позиция и продължава напред.

УЕФА реши Испания и Гибралтар да не се срещат в квалификациите за Евро 2016

Гибралтар и Испания ще бъдат разделени в квалификационната фаза за Евро 2016, което ще се проведе във Франция. Малкият британски полуос...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com