Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Анчелоти: Ще се пенсионирам в Реал Мадрид, но първо искам да спечеля Шампионска лига

30 май 2024, 12:56 часа • 1779 прочитания

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти е категоричен относно бъдещето си. Италианецът, който пое "белия балет" за втори път през 2021 година, заяви, че ще се пенсионира в Мадрид. Но преди това да се случи, си постави цел за спечелването на още една Шампионска лига, която ще бъде рекордна 15-титла за Реал.

Карло Анчелоти

Карло Анчелоти иска още една Шампионска лига 

"Ще се пенсионирам като мениджър на Реал Мадрид. Докато в Реал ме искат, ще стоя тук. Бих направил всичко за клуба. Моята кариера ще завърши в Реал, но първо искам да спечеля още една Шампионска лига", каза Анчелоти.

Анчелоти ще опита да вдигне Ушатата за пети път

През уикенда Реал Мадрид ще се изправи срещу тима на Борусия Дортмунд в битка за трофея от Шампионската лига. Дали думите на Анчелоти загатват, че той ще спре с футбола, ако Реал триумфират, предстои да се разбере след финала в събота.

Карло Анчелоти

До момента Анчелоти изведе тима на столичани до 11 трофея - два, от които именно в Шампионската лига през сезон 2013/14 и 2021/22. Италианецът има четири спечелени трофея в "турнира на богатите" и ще опита да добави пети към внушителната си колекция.

ОЩЕ: Невъзпятият герой на Реал, който е "ключът" към 15-ия трофей в Шампионска лига (ВИДЕО)

Дария Александрова
Дария Александрова Отговорен редактор
Новините днес