Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Боаш настоява Дефоу да остане в Тотнъм

03 ноември 2013, 13:08 часа • 17219 прочитания

Мениджърът на “Тотнъм”, Андре Вилаш-Боаш, настоява Джърмейн Дефоу да остане в редиците на “шпорите” след зимния трансферен прозорец, въпреки огромния интерес към него от страна на “Торонто”, информира “Sky Sports”.

Мениджърът на “Торонто”, Райън Нелсън, заяви по-рано тази седмица, че си е набелязъл Дефоу, предвид факта, че той работеше преди години в щаба от “Уайт Харт Лейн”.

Въпреки, че Дефоу загуби титулярното си място в тима на “шпорите” и му остават още 18 месеца до изтичане на договора му с “Тотнъм”, Боаш явно още има планове за него и не е съгласен да го продава. “Видях в пресата, че от “Торонто” има интерес към него, но ние желаем той да остане при нас до края на договора си”, коментира Боаш.

Дефоу пък заяви, че е разочарован от загубата на титулярното си място, но пък Боаш искал да го задържи, за да поддържа добра форма и да може да намери място в националния тим за Мондиала в Бразилия. “Към момента Дефоу е един от най-резултатните футболисти и преследва индивидуален рекорд в клуба, което е ключово и за собствената му мотивация. Мисля, че той е щастлив и това личи по усмивката на лицето му. Да имаш такъв играч в тима си е мечта за всеки мениджър”, завършва Боаш.

Петър Бонев
Петър Бонев Отговорен редактор
Новините днес