Галиани си тръгва след 28 години в Милан

15461
Галиани си тръгва след 28 години в Милан
Снимка: Getty Images/Guliver

Решението на Галиани не е слух и идва в резултат на страхотния натиск поради лошото представяне на клуба през настоящия сезон, както и намеренията на Барбара Берлускони за тотална промяна в „Милан“. По-скоро обаче плановете на дъщерята на Силвио Берлускони и факта, че епохата на владичество на Галиани начело на „росонерите“ отминава, или поне това е официалната версия, са го накарали да вземе решението.

„Ще си тръгна след мача с „Аякс“. Генерална промяна в клуба е добра идея, но не по този начин. Трябва да се направи по-елегантно“, каза Галиани пред италианската преса. „Репутацията ми бе сериозно засегната. Искам да отбележа също, че напускам без да съм постигнал съгласие за компенсацията ми“.

Големи неустойки за Галиани

Адриано Галиани ще получи космическа неустойка, ако бъде уволнен. Грандът "Милан" ще трябва да му плати 130 млн. евро ако бъде уволнен....

Решението на Галиани бе очаквано предвид офанзивата на разчистване в ръководството на клуба, която е запланувала Барбара Берлускони. Плановете й са тя да стане новия изпълнителен директор на „Милан“. Освен това тя иска да върне в клуба личности като Паоло Малдини и Деметрио Албертини, които също да получат ръководни постове, информира maltatoday.com.mt.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят