X
 
 

Грозна постъпка с Димитър Димитров- Херо в Казахстан предизвика скандал

4799 0
Грозна постъпка с Димитър Димитров- Херо в Казахстан предизвика скандал
Снимка: Getty Images/Guliver
Българският треньор Димитър Димитров-Херо е станал обект на нечувана за футбола постъпка, и то в отбора, чиито най-големи успехи бяха постигнати именно от специалиста.

След като се появи информация, че треньорът е уволнен, Димитров все пак не беше получил официално обявление от клуба и беше подготвен да води отбора си в мача срещу Жетису.

Херо е абсолютен тактически гений и цяла Европа го научи

Смяната на Георги Дерменджиев с Димитър Димитров - Херо предизвика много полемики в българските футболни среди, най-вече заради момента...

Това обаче така и не се случи, защото сериозна охрана изобщо не го е допуснала до стадиона, информират медиите в Казахстан.

Във въпросната среща Иртиш е бил воден от временния треньор Андре Ненашев, докато Херо не е бил допуснат дори да види своите играчи.

Историята обаче не спира до тук. Българският треньор е получил съобщение от шефовете на клуба по пощата, които го питат защо изобщо не се е появил на стадиона, за да води отбора си.

Каква е причината за отношението на казахстанците според медиите в страната, вижте в sportlive.bg.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Дневен хороскоп за 12 декември
Дневен хороскоп за 12 декември

Овен Това е ден, в който ще получите повече, отколкото очаквате. Важно е да дадете също толкова, ако не и повече. Телец През този ден ще ви се...