Как завършиха големите дербита на Европа? (Видео)

5797
Как завършиха големите дербита на Европа? (Видео)

В късните часове на неделната вечер се изиграха две от най-големите дербита на Европа. Испанският сблъсък Барселона-Реал Мадрид и битката за Милано между Интер и Милан.

В Каталуния сблъсъкът така и не излъчи победител, а Ел Класико се превърна в спор между Лионел Меси и Кристиано Роналдо, които блеснаха с по две попадения за крайното 2:2.

С този резултат каталунците продължиха да водят с 8 точки в Ла Лига на големия си враг.

Берлускони продава "Милан"

Силвио Берлускони е на път да продаде "Милан", пише "Ла Стампа". Президентът на "росонерите" бил много разочарован от представянето на...

Роналдо изведе Мадрид напред в 23-ата минута след хубав удар, но Меси отговори само седем минути по-късно. 98-хилядната публика на каталунците избухна, когато Меси направи 2:1 със страхотен гол от фаул, но отново Роналдо изравни само 5 минути по-късно.

В последните минути домакините имаха шанс да спечелят, но ударът на резервата Мартин Монтоя удари горната греда.

В Италия сблъсъкът на грандовете Интер и Милан излъчи своя победител.

Синьо-черните ликуваха след края на срещата, след като се добраха до победата над местния враг в груб мач от Серия А, завършил 1:0.

България е на 42-ро място в света по фиксиран шороколентов достъп

България е на 42-ро място от 172 страни по фиксиран широколентов достъп с 15,5% от общото население, показва доклад на Комисията по ш...

Символичните домакини вкараха гол, който бе отменен, а в края на мача искаха и дузпа, която не бе отсъдена. Валтер Самуел откри резултата в 4-ата минута след грешка на стража на Милан Кристиан Абиати, а бързият старт на Интер явно изненада "росонерите". Милан все пак подобри играта си, но попадение на Рикардо Монтоливо бе отменено заради фаул срещу вратаря на Интер Самир Ханданович.

Шансовете на Интер за трета поредна победа в градското дерби намаляха, когато Юто Нагатомо беше изгонен за втори жълт картон малко след почивката. Милан натисна противника си, но така и не стигна до гол. В края Робиньо пък сякаш бе спънат за дузпа от Самуел, но такава не бе свирена. С успеха Интер излезе четвърти в класирането с 15 точки, докато Милан продължава с разочарованията и е 11-и със 7 точки от също толкова кръга.

Редактор: Ивайло Кючуков

10 заповеди на интернет общуването

Интернет етикетът, известен като нетикет, се заражда преди четвърт век, за да институционализира правилата на общуване в киберпространс...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com