Контузеното трио на Селтик излиза срещу Аякс

15041
Снимки: Getty Images/Guliver

Триото Микаел Лустиг, Георгос  Самарас и Крис Комънс пътуват с тима на „Селтик” за Амстердам, където утре ще срещнат „Аякс” в реванш от груповата фаза на Шампионска лига. Самарас и Комънс пропуснаха съботния мач от шотландското първенство срещу „Дънди Юнайтед”. Днес обаче, те ще тренират със съотборниците си, преди мача срещу „Аякс” утре.

Според треньорския щаб те би трябвало да вземат участие утре. Въпреки наказанието си, капитанът Скот Браун, също пътува с тима за да предложи своята подкрепа и помощ. „Той е много важен за тима, както на терена, така и в съблекалнята и невъзможността да играе утре ще окаже влияние. Браун е в много добра форма, играе страхотно и поне е хубаво, че можем да разчитаме на него при тренировките”, завършва треньорският щаб.

Ювентус ще пробва да открадне нещо от Реал

Роналдо и компания гледат уверено напред, към фазата на елиминациите в Шампионска лига, след като спечелиха първите си три мача от груп...

В последната група, в момента лидер е „Барселона” със 7т., следвана от „Милан” с 6т., „Селтик” с 3т. и „Аякс” с 1т. При победа утре шотландците могат да се изкачат на втора позиция, ако „Милан” паднат, а при успех „каталунците” ще могат да играят по-спокойно в оставащите им две срещи до края на груповата фаза.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят