Къде се губи Ернандес?

10056
Къде се губи Ернандес?
Снимка: Getty Images / Guliver

Дейвид Мойс твърди, че Хавиер Ернандес все още е част от плановете му, въпреки рехавото му участие в мачовете на „червените дяволи” този сезон. Ернандес трябваше да вземе отношение по коментари в „Туитър” направени от сънародника му Карлос Вела, че Ернандес трабва да напусне „Юнайтед” за да може да получи отново шанс да бъде титуляр.

За този сезон 25-годишният нападател от Гуадалахара има само един единствен старт в Премиър, като при победата над „Фулъм” в събота остана резерва до края на двубоя. Уейн Руни и Робин ван Перси са в топ форма и постоянно са на върха на атаката за „Юнайтед”, но въпреки това Мойс загатна, че Ернандес може да играе срещу „Реал Сосиедад” в предстоящия днес двубой от Шампионска лига. „Нуждаем се от Ернандес, той се представя отлично за нас. През последните години отбеляза много голове, така че ще продължим да се възползваме от услугите му”, коментира Мойс.

Мойс: Руни трябва да е капитан

Уейн Руни бе страхотен в събота, при победата на "Манчестър Юнайтед" над "Фулъм" с 3:1. 28-годишният нападател показва невероятна форма...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят