Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Освен Муани: Айнтрахт продава още една от звездите си?

28 август 2023, 13:22 часа • 1063 прочитания

Съперникът на Левски в плейофа за влизане в групите на Лигата на конференциите Айнтрахт Франкфурт почти сигурно ще продаде датския национал Йеспер Линдстрьом на италианския шампион Наполи в следващите дни. Вероятността за трансфер на атакуващия полузащитник е по-голяма от преминаването на звездата на "орлите" Рандал Коло Муани в ПСЖ.

Според информация на "Билд" "партенопейците" ще платят около 30 милиона евро за правата на Линдстрьом. Сделката вече е договорена според авторитетния журналист Фабрицио Романо. 23-годишният офанзивен халф е желан за заместник на напускащия в посока ПСВ Айндховен Ървинг Лосано.

ОЩЕ: Левски продава любимец на феновете след реванша с Айнтрахт

Въпреки че отборът му изоставаше в резултата дълго време срещу Майнц, датчанинът остана резерва и не се появи в игра за търсещия обрат Айнтрахт. Това беше ясен знак за приближаващата раздяла. "Може да предположите, че нещо ще се случи през следващите няколко дни", намекна след мача треньорът на тима от Франкфурт Дино Топмьолер.

Йеспер Линдстрьом бе резерва и в двубоя срещу Левски в София, но се появи на терена през второто полувреме. Атакуващият полузащитник бе един от най-добрите офанзивни футболисти в състава през миналия сезон, като се отчете със 7 гола и 4 асистенции. 

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес