Раджа на финал срещу Байерн, свалиха обувките на Роналдиньо

10108

Мароканският „Раджа Казабланка“ постигна изненадващ успех над носителя на „Копа Либертадорес“ – „Атлетико Минейро“. Победата за мароканския шампион е част от турнира за  Световната клубна купа, който се провежда в Мароко.

Домакините взеха скалпа на „Атлетико“ с два късни гола. Като цяло, четирите попадения в срещата паднаха през втората част. Първо Мухсин Яжур откри в 51-ата минута в полза на домакините на шампионата, но в 63-та минута, зездата на гостите, Роналдиньо, отбеляза страхотен гол от свободен удар и изравни резултата за 1:1. "Раджа" обаче получиха дузпа в заключаващите минути на двубоя, която бе реализирана от Мухсин Мутуали, а в 94-ата минута пък влезлият като резерва Виани Мабиде оформи крайното 3:1 за мароканците.

Байерн Мюнхен е на финал след победа снощи в Мароко

Европейският шампион изигра снощи първия си двубой в Клубното световно първенство в Мароко. Немският тим бе поканен да участва директно...

Финалът между "Байерн" и "Раджа" ще се играе в събота, 21 декември, от 21,30 ч. българско време, а двубоят за 3-4 място между Гуанджоу и Атлетико е в същия ден, но от 18,30 ч.

Без куриози не мина и самият край на двубоя, когато при поздравяването между футболистите, екзалтираните домакини решиха без позволение да събуят Роналдиньо и да си отнесат бутонките му за спомен.

Дортмунд злорадстват за жребия на Байерн

Спортният директор на “Борусия Дортмунд”, Ханс-Йоаким Вацке, е доволен от жребия за елиминационната фаза в Шампионска лига....

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят