Ритер: Бербатов ни е нужен повече отвсякога

15277
Ритер: Бербатов ни е нужен повече отвсякога
Снимка: Getty Images/Guliver

Играчът на "Фулъм", Саша Ритер, вярва, че съотборникът му Димитър Бербатов ще помогне на отбора да се спаси от изпадане.

Наскоро агентът на нападателя - Емил Данчев, официално заяви, че българинът не се чувства щастлив и е възможно да смени клуба през януари. Ритер, както и мениджърът на клуба Рене Мюленстийн се надяват, че Бербо ще остане и ще окаже важна роля за спасяването на отбора.

"Няма спор, че той е най-добрият ни играч. Нуждаем се от него, за да се справим с тази неприятна ситуация. Последните ни няколко мача бяха на доста добро ниво", заяви Ритер.

"Той се изявява и в защита, което е много важно за нас. Работи здраво и дава най-доброто от себе си за отбора. Нормално е, когато има слаби резултати, негативните коментари да оберат най-известните играчи. Бербатов доказа, че иска да има успехи и с "Фулъм". Той се старае много", добави още Ритер, цитиран от БГНЕС.

Днес "Фулъм" се изправя срещу "Евъртън" в мач от 16-я кръг във Висшата лига. Двубоят изисква наложителна победа от "котиджърс", които са в зоната на изпадащите с 13т. актив. От своя страна "Евъртън" са на 5-то място във временното класиране с 28т. актив, което е само на две точки от втория и третия - "Ливърпул" и "Челси". Ясно е, че и двата отбора ще се борят ожесточено за победа, така че "Фулъм" и Бербатов ги очакват трудни минути днес на "Гудисън Парк".

Мюленстийн няма да успее да задържи Бербатов

Димитър Бербатов със сигурност си тръгва от „Крейвън Котидж“ през януари. Рене Мюленстийн нито го потвърждава, нито го отри...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят