Роджърс набеляза шестима за трансфер в Ливърпул

7402
Роджърс набеляза шестима за трансфер в Ливърпул
Снимка: Getty Images / Guliver

Цели нови шест играчи е планирал да привлече мениджърът на кандидат-шампиона на Англия Ливърпул Брендън Роджърс. Дори и да не спечели първата си титла от 24 години насам, тимът със сигурност ще участва през следващия сезон в Шампионската лига. Именно затова Роджърс настоява отборът да бъде подсилен с качествени играчи.

Мениджърът ще получи трансферен бюджет от 60 млн. паунда, в списъка са му Адам Лалана и Люк Шоу от Саутхемптън, Стивън Колкър от Кардиф, Мика Ричардс от Манчестър Сити, украинският национал Йевхен Коноплянка от Днипро и аржентинският национал Маркос Рохо от Спортинг.

"Миналото лято някои от исканите от Ливърпул играчи отказаха трансфер, просто защото отборът не се беше класирал за евротурнирите. В момента ситуацията е различна. Нещо повече – нашият стил на игра се харесва. Съставът ни е твърде малоброен за голямо предизвикателство, като Шампионската лига. Това е видно, а най-хубавото е, че и самите собственици са съгласни с тази теза", заяви самият Роджърс.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят

Пожелания за Гергьовден
Пожелания за Гергьовден

Всеки познава поне един човек с името Георги или Гергана, които празнуват имен ден на 6 май - ето кои са най-хубавите пожелания за Гергьовден. Най-хубавите...