X
 
 

Деца без родители от Лом заминават безплатно на море

6745 0
photo of Деца без родители от Лом заминават безплатно на море
Снимка: iStock/Guliver
За 5 дни ваканция на море заминават 31 деца и техните ръководители от трите социални Центъра за настаняване от семеен тип в Лом. Заслугата малчуганите да видят морето е на Националното сдружение на сираците в България.

Кметът на Лом Пенка Пенкова помолила за съдействие председателят на Сдружението Слави Михайлов и почивката на море за децата е факт. За тях освен плажни емоции е предвидено участието им в спортни игри и посещения на културни събития в комплекс „Албена“.

Припомняме, че през месец декември в Лом се проведе и националната инициатива „Коледа за всяко дете“, която препълни салона на читалището в града с организирания концерт и подаръци за всяко дете.

Националното сдружение на сираците в България благодари на кмета на Лом Пенка Пенкова и на ръководството на „Албена“ АД за подкрепата и възможността деца с нисък социален статус да бъдат безплатно на море.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Кога тръгва новото предаване на Слави?

Ще прави ли Слави Трифонов телевизия? И наистина ли е отложил учредяването на партията си? От 15 септември насам жълти вестници и сайтове подлагат...