Кучешко градче в Градски парк "Св. Георги" на Добрич

51741
 Кучешко градче в Градски парк "Св. Георги" на Добрич
Снимка: БГНЕС

Градският парк на Добрич официално ще се превърне в дом на втората по рода си обособена зона за свободно разхождане на кучета. Това съобщиха от пресцентъра на община Добрич. Новата тренировъчна площадка е разположена в парк „Св. Георги“ в близост до бул. „25-ти септември” и ще служи изцяло на кучетата, под мотото „В името на кучето.”

Достъпът до съоръженията ще е свободен денонощно за всички кучета и техните собственици, които искат да разходят свободно техните любимци или да ги обучават. За тази цел площадката разполага със специално проектирани съоръжения за обучение и е обособена на два отделни сектора за максимален комфорт и сигурност: за кучета от дребни породи за кучета от средни и едри породи.

Не сме хора... но винаги може да се променим!

Когато публикувах статията - призив за набиране на средства за съществуването на приюта за кучета на Animal Rescue Sofia, знаех, че ще ...

Тази инициатива е в съответствие с усилията на местните власти по отношение на отговорното отглеждане на кучета и по този повод откриването ще бъде уважено от лица от администрацията на Община град Добрич, включително кмета на гр. Добрич Детелина Николова.

В деня на официалното си откриване от 11.00 часа зоната за свободно разхождане ще предложи много забавления за кучетата и техните стопани включително и демонстрация от обучени кучета. Професионалисти в областта на отглеждане и дресиране на домашни питомци ще споделят полезни съвети за правилно поведение и обучение на кучето.

По време на откриването ще има безплатни консултации с ветеринар, както и много подаръци за кучетата и техните стопани.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Добрите новини