Новаторски проекти по различни теми могат да спечелят финансиране в Ятото

9460
Новаторски проекти по различни теми могат да спечелят финансиране в Ятото

От днес четири проекта на различни теми ще печеля тфинансиране от платформата Ятото (www.yatoto.com). Освен популярните категории “Здраве и семейство” и “Природа и животни”, платформата отделя в отделни категории темите “Образование и спорт” и “Други проекти”. Проектите във всяка категория се състезават за подкрепата на потребителите и всеки петък най-подкрепеният проект по отделните теми ще получава по 1 000 лева.

През последните месеци Ятото се изгради като предпочитано място за финансиране на различни медицински и социални нужди, а проектите в подкрепа на животни бяха сред най-често срещаните при седмичните победители. Освен финансирането на четири различни проекта всеки петък, един потребител на Ятото може да спечели и 1 000 лева на случаен принцип, само защото прави добро.

Започва асфалтирането на врачанските улици

Най-късно до 16 ч. днес Община Враца ще подпише договора за основния ремонт на улици в града и в общината. Това съобщи днес кметът инж....

“С тези промени целим да дадем по-голям шанс на новаторски и интересни проекти, които трудно биха намерили финансиране по другначин”, сподели Том Хигинс, изпълнителен директор на Ятото. “Промените ще направят сайта още по-интересно и предпочитано място, където заедно правим добро”, добави още той.

Припомняме, че проектите са идеи на потребителите на Ятото, които целят да направят живота на хората в България по-добър и могат да бъдат реализирани с 1 000 лева. Гледайки рекламите на сайта (Renewable Advertising ™) в рамките на няколко минути всеки ден, потребителите генерират подкрепа в полза на избраните от тях проекти.

За Ятото:

Ятото е българската социална мрежа от ново поколение, която генерира приходи от социално¬отговорни рекламодатели и ги разпределя обратно към обществото, под формата на награди за потребителите и техните добри идеи. Наградите се осигуряват от социалноотговорните рекламодатели на платформата. От началото на своето съществуване (01.11.2013 г.) до момента Ятото е раздало 340 000 лева до хиляди българи.

В Стражица откриха медицински център по проект на Световната банка

Центърът за ранна интервенция по проекта „Услуги за социално включване на уязвими деца от Община Стражица” бе официално отк...

Изпълнителен директор на Ятото е Томас Хигинс, инвестиционен банкер и предприемач, който живее и работи в България отнад 22 години. В миналото, Том е бил изпълнителен директор и главен инвестиционен директор на Българо-американския инвестиционен Фонд, съуправляващ партньор в Болкън Аксешън Фънд, а към момента притежава различни онлайн социални предприятия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Добрите новини