Окръжният съд във Варна - арена на прояви в помощ на деца

6160
Окръжният съд във Варна - арена на прояви в помощ на деца
Снимка: Thinkstock/Guliver

От днес до края на седмицата Окръжен съд Варна е домакин на три благотворителни прояви. Различни организации ще продават ръчно направени картички и сувенири, като средствата, които ще бъдат събрани, са предназначени за благотворителни каузи. Импровизираните базари са разположени на втори етаж в сградата на Съдебната палата на пл. „Независимост“ във Варна.

"Делфините - PTPI" заедно с Фондация "Деца на Балканите" за осма година организират благотворителна кампания с ръчно изработени от двете организации коледни картички за набиране на средства в подкрепа на хора в риск. През миналата година са събрани 12 700 лева, с които са закупени жизненоважен апарат за болните от муковисцидоза деца в УМБАЛ "Света Марина", говорещи апарати за кръвно налягане и часовници за незрящите възрастни хора във Варна.

В Асеновград Дядо Коледа и Златна фея зарадваха 70 деца в риск

Над 70 малки асеновградчани, жители на община Асеновград, бяха зарадвани от среща с Дядо Коледа. Специалното тържество „Чудесата ...

Тази година "Делфините - PTPI" заедно с Фондация "Деца на Балканите" имат за цел да съберат поне 10 000 лева за обзавеждане на Център за физиотерапия и рехабилитация на деца и младежи с детска церебрална парализа и други заболявания в УМБАЛ "Света Марина".

Регионалната секция на Националното сдружение на съдебните служители - Варна организира за трета поредна година благотворителна продажба на ръчно изработени коледни сувенири, картички и картини. Те са дело на служители на Варненския окръжен съд, а събраните средства за предназначени за благотворителност. Базарът ще бъде открит в четвъртък, 17 декември, отново на втори етаж на Съдебната палата.

В петък, 18 декември, се открива Коледен благотворителен базар за картички, организиран Областен съвет- Варна на Българския червен кръст. Чрез продажбата се набират средства за програма „Топъл обяд“, насочена към ученици от социалнослаби семейства, сираци и полусираци, деца на безработни родители или от многодетни семества.

Ръководството на Окръжен съд Варна кани варненци и гости на града да участват в благотворителните инициативи в навечерието на коледните и новогодишни празници, за да помогнат за реализирането на тези значими каузи.

Малко над 1 300 лева събраха на Коледния благотворителен младежки бал в Асеновград

Малко над 1 300 лева събраха асеновградчани на традиционния Коледен благотворителен младежки бал в Асеновград, провел се под егидата на...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Добрите новини