Балев Био Corner отвори в Pulse Fitness & Spa Mladost

6779
Балев Био Corner отвори в Pulse Fitness  &  Spa Mladost
Снимка: Pulse Fitness&Spa

Уникално партньорство между два здравословни бранда – така можем да определим откриването на Балев Био Corner в Pulse Fitness  &  Spa Mladost – част от веригата Pulse Fitness  &  Spa. Това е първият случай в България, при който се използва концепция тип ‘shop-in-shop’ за осъществяването на съвместен проект между фитнес верига и био магазин.

На площ от над 170 квадратни метра тук можете да откриете повече от 5000 артикула. Асортименът от продукти включва както здравословни напитки, така и първокласни хранителни продукти на най-добрите български и световни брандове.

Новият Балев Био Corner предлага удобни места за сядане, където без значение дали клиентите се наслаждават на ароматна топла напитка, хапват здравословно, или провеждат бизнес среща, те ще се почувстват наистина комфортно. Освен консумация на място, основен акцент са и продуктите за здравословно готвене у дома.

Клиенти на Балев Био Corner могат да са както трениращите в Pulse Fitness  &  Spa Mladost, така и живущите или преминаващите в района на обекта. Адресът е Софийски околовръстен път 251А.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com