Безплатни консултации: Два нови теста повишават успеваемостта при инвитро

19033
Безплатни консултации: Два нови теста повишават успеваемостта при инвитро

На 19 и 20 октомври 2018 г. в България ще гостува доц. Сабри Джавкайтар – един от топ специалистите на Здравна група „Бахчеджи“ (Bahçeci), известна с високата си успеваемост при инвитро процедури. Освен опита и авторитета на една от водещите клиники за инвитро оплождане в света, доц. Джавкайтар ще предостави на българските пациенти и информация за два съвсем нови теста, които повишават допълнително успеваемостта на инвитро процедурите, особено при двойки с повтарящи се неуспешни опити и спонтанни аборти. Те се прилагат в клиника „Бахчеджи“ съвсем отскоро и за първи път в Турция, едновременно с най-добрите инвитро центрове в света.

Доц. Сабри Джавкайтар ще консултира безплатно двойки с репродуктивни проблеми в София по покана на Звезделина Лютфи, управител на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“, в рамките на инициативата им да предоставят достъп на българските пациенти до най-съвременните методи в медицината, като си партнират с едни от най-добрите лечебни заведения и специалисти от цял свят.

Нова ера в инвитро оплождането – тестовете EMMA и ALICE

Доскоро маточната среда се смяташе за напълно стерилна, но се установи, че в нея има микроорганизми. Някои от тях са полезни и позволяват да настъпи бременност, както и тя да продължи по здравословен начин. В матката има наличие на микроби, които наричаме лактобацили и които улесняват формирането и поддържането на бременността.

С теста ЕММА се изследва стойността на лактобацилите и ако те са достигнали необходимото ниво, се преминава към извършване на ембриотрансфер, с цел повишаване шанса за бременност.

Тестът ALICE, от своя страна, изследва стойността на вредните микроорганизми в маточната среда, с цел установяване на хроничен ендометрит или болест в матката, на които се дължи образуването на микробите. Около 25% от пациентите с повтарящи се неуспешни IVF опити имат хроничен проблем с ендометриума. Тестът ALICE се използва именно за откриване и лечение на този хроничен ендометрит. При наличие на проблем се провежда лечение, след което процентът на успеваемост за забременяване при тези пациенти се увеличава значително.

По едно бебе на всеки 2.5 часа

Здравна група „Бахчеджи“ обединява 12 клиники в 7 държави и е основана от един от пионерите на инвитро оплождането в Турция - проф. д-р Мустафа Бахчеджи. Всяка от клиниките отбелязва успех при репродуктивните процедури над средното за Европа, като постига впечатляващи резултати дори и при тежките случаи на безплодие. Работещите в „Бахчеджи“ над 400 специалисти обичат да казват, че са част от най-голямото семейство в Турция с 40 000 бебета, в което на всеки 2 часа и половина се ражда един нов живот. За това допринася и бързото въвеждане на най-иновативните методи в тази бързо развиваща се сфера, които позволяват все по-висока успеваемост дори и при двойки, за които до скоро се смяташе, че нямат шанс за бебе. За това допринасят генетичният скрининг, комплексният хромозомен скрининг, измерването на ендометриалната възприемчивост ERA и новите решения за увеличаване на вероятността за забременяване (MicroFilter-Fertile Ultimate, MitoScore и изображения на забавен кадър).

Сега двойки от България, които се интересуват от инвитро оплождане, могат да се консултират безплатно с доц. д-р Сабри Джавкайтар на 19 и 20 октомври, като се запишат предварително на телефоните на „Медикъл Караджъ“: 0879 977 401 или 0895 770 869.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЗДРАВЕ:

Важна информация за коклюша: Опасен и силно заразен

Кои чайове ще ви помогнат в борбата с напълняване

Кои чайове са изключително полезни за здраво сърце

Кои са най-полезните чайове за черния дроб

5-те най-лоши закуски за здравето

Билката, която е полезна при почти всяка болест

Защо не е полезно да се ядат само плодове?

Плодовете, които НЕ трябва да се ядат след 50 години

Листата и цветовете на този плод са полезни за простатата - берете ги през пролетта

Над каква дневна доза кофеин не е добре да преминаваме?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com