Grand Optics&Joy Optics празнуват рожден ден с големи отстъпки

3816
Grand Optics & Joy Optics празнуват рожден ден с големи отстъпки
Снимка: Grand Optics&Joy Optics

Есенно-зимните тенденции при очилата вълнуват всеки, който винаги е в крак с модата и едновременно с това остава верен на собствения си стил. Затова и не е случайно, че една от най-популярните вериги в България - Grand Optics&Joy Optics се обърна към един от любимите ни актьори, за да презентират най-актуалните колекции през настъпващия сезон и да отбележат своя 15-и рожден ден.

Юлиан Вергов е известен с това, че винаги е верен на себе си с всяка роля. Едновременно стилен, уверен, чаровен и невероятно магнетичен актьор, той придава живот на всеки от образите, които играе и бързо кара зрителя да забрави, че гледа превъплъщение.

“Доверявам се на оптики Grand Optics&Joy Optics вече 15 години ”, споделя актьорът. А с новите модели рамки, сякаш създадени специално за него, различните му лица буквално оживяват пред обектива на фотографа. Дали ще носи стилни диоптрични очила с кръгла рамка, цветни слънчеви очила, съчетани с елегантно-спортен костюм или пък ще сложи огледални тъмни стъкла над изискано сако, Юлиан Вергов е винаги верен на себе си в своя избор. А сега ти можеш да избереш своя модел диоптрични или слънчеви очила, които подхождат най-добре на стила ти на неустоима цена. И то съвсем навреме - есенно-зимното слънце пада по-косо и ниско от лятното и дразни по-силно очите.

Предлагаме ти да разгледаш кадри от фотосесията на звездата с различни модели очила от Grand Optics&Joy Optics, а ти не забравяй важното: за 15-ия си рожден ден веригата черпи с големи отстъпки – от -40% до -60% (да, по-малки отстъпки от -40% няма да има) на всички слънчеви очила. А към всички диоптрични очила подаряват безплатна рамка, до стойността на стъклата за нея (пример – взимаш стъкла за 100 лева и не плащаш за рамката към тях, стига да не надвишава същата сума). Магазините, в които можеш да се възползваш от празничната промоция са на марките Grand Optics, Joy Optics, Zeiss Experience Center, Polarоid Shop и Kid Optics и са над 40 в страната. А промоцията е валидна само от 06 до 22 октомври. Побързай и посрещни есента с нова визия и високо вдигната глава. Виж повече на www.grandoptics.bg и www.joyoptics.bg.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЗДРАВЕ:

Какво ще се случи с тялото ви, ако пиете редовно жасминов чай?

Колко зеленчуци трябва да се ядат на ден

5 подправки, които трябва да сложите в кафето за плосък корем

Отрицателни последици: Какво се случва, ако не ядете мазнини

Може ли да се ядат ягоди при диабет

Лекар: Ако имате диабет, НЕ яжте тези плодове

Закуската, която ще ви подмлади

Лекар: Тази фраза издава началото на деменция

Експерти: Тези 9 храни пречистват кръвоносните съдове

Лекари: Тези 2 симптома може да са ранен признак на Паркинсон

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com