X
 
 

Как лесно да преодолеем зависимостта си към кафето?

2577 0
photo of Как лесно да преодолеем зависимостта си към кафето?
Снимка: iStock/Guliver
Не пушите, едва пиете (с изключение на вино, бира и маргарити) и се опитвате да се храните здравословно. Но ако все още пиете кафе или сода, вие още разчитате на пристрастяваща субстанция, за да оцелеете през деня. Не казваме, че трябва завинаги да се разделите с латетата, но имаме 7 съвета, които ще ви помогнат да държите под контрол кофеиновата си зависимост.

Заменете кафето за зелен чай

Кафене в САЩ примамва клиенти с продавачки по бельо (СНИМКИ)

Кафе-магазин във Вашингтон примамва клиентите си с чрез особено атрактивен метод – бикини дрескод за перонала. В Bikini Beans Es...

Зеленият чай съдържа около 1/3 кофеин от сутрешното ви кафе. Тъй като дълго време сте били пристрастени, това е добър начин да започнете да отказвате кафето, като го замените с по-здравословна напитка.

Взимайте ибупрофен през първите 3 дни

Дори да пиете чаша кафе всяка сутрин на закуска, е много вероятно да изпитате силно главоболие, смяна на настроението и трудност при концентрирането, когато спрете кафете. Обикновено симптомите започват един ден, след като сте спрели кафето, най-лоши са през втория и третия ден и отминават до 9 дена. Ако не сте сигурни, винаги може да се обърнете към вашия лекар или да вземете ибупрофен.

Останалите начини да се справите със зависимостта си към кафето - вижте ТУК!

Искате безплатен обяд? В Лондон ще ви дадат ако се поизпотите

Мечтали ли сте си някога да отидете на заведение и да ви предложат безплатен обяд? Къде ти този късмет, бихте казали вие, но ето че и м...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално