Помощ при нужда от лечение в чужбина

20872
Помощ при нужда от лечение в чужбина
Снимка: Thinkstock

Пациенти от България, които имат нужда от лечение в чужбина,вече имат достъп до клиники от цял свят със съдействието на „Медикъл Караджъ“. С едно обаждане или посещение в офиса на консултантската фирма, пациентът може да получи оферти за диагностика или лечение от болници в Германия, Австрия, Израел, Испания или съседна Турция – при това без никакви такси за услугата.

От тази възможност се възползват най-често хора с онкологични заболявания, но също и такива, които се нуждаят от сложни хирургични операции, трансплантации, инвитро оплождане и много други.

Биолозите разкриха тайната на туморите вампири

Учени от Института за изследване на рака в Лондон са изяснили, че ракът е способен да се съпротивлява на лечението, като използва кръво...

Процедурата е следната: пациент, който се нуждае от преглед, изследвания или лечение зад граница, описва случая и предоставя медицинската си документация на консултант от „Медикъл Караджъ“. От там се свързват с няколко болници в чужбина, които са специализирани в лечение на конкретното заболяване. Фирмата има изградени партньорски отношения с едни от най-добрите клиники в Западна Европа и Турция, които работят с най-съвременните технологии и медицински методи. След като обсъдят случая с медицинските екипи, от консултантската фирма предоставят на пациента една или няколко оферти и план за лечение. Така пациентите са наясно с възможностите и разполагат с достатъчно информация, когато вземат важно решение за собственото си здраве.

От консултантската фирма съдействат във всеки етап от лечението – не само за комуникацията с клиниката, но също и за транспорта, хотелското настаняване, вътрешни трансфери, преводач на място. За пациентите, лекувани в Турция, компанията разполага с офис в Истанбул, който оказва подкрепа на място на болните и техните близки. Грижата за пациента продължава и след завръщането му у нас, защото проследяването е не по-малко важно от самото лечение.Всичко това е напълно безплатно и не се начисляват никакви допълнителни такси за услугата.

Много пациенти преминават през всичко това сами или с подкрепата на своите близки. Контактът с „Медикъл Караджъ“ обаче дава няколко ценни предимства. Преди всичко, по този начин се пести време – консултантската фирма има изградени отношения и натрупан опит в работата с клиниките, така че контактът и получаването на оферта стават много по-бързо и сигурно. Това е много важно, когато състоянието налага спешна или неотложна медицинска намеса. Освен това, благодарение на доверието и професионализма, изградени във времето,„Медикъл Караджъ“ получава преференциални цени за своите пациенти. Така вместо да търси в интернет информация за лекари или да резервира хотели, болният може да се концентрира върху най-важното за него в този момент – собственото си здраве. А след като получи оферти и подробно обяснение от консултанта за всяка от предлаганите възможности, той може да избере предпочитаната клиника, която най-добре отговаря на изискванията и възможностите му.

От „Медикъл Караджъ“ твърдят, че вече няма медицинска диагноза или състояние, за което да не могат да предложат варианти. А ако случайно се натъкнат на такова, със сигурност ще направят всичко по силите си, за да намерят лечение – стига само да е открито някъде по света. Защото всеки човек е ценен и всеки случай е най-важният.

С какво ще ни лекуват в бъдеще?

В близко бъдеще лекарите вероятно няма да ни изписват антибиотици при сериозни заболявания, а просто ще правят инжекция в ръката и ще в...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com