Представят здравословна млечна напитка в училища и детски градини

1648
Представят здравословна млечна напитка в училища и детски градини

С мед, а не със захар. Такава е новата пробиотична млечна напитка с три щама пробиотик на Ел Би Булгарикум – Меденко с три полезни щама за здраве и силен имунитет.

Вкусното млекце е в стъклена бутилка и е във вариант – за момчета и за момичета. Държавната компания реши да представи Меденко по интересен и близък до децата начин – чрез театрални представления в детски градини и училища. Така историята от приказката за Хензел и Гретел изведнъж придобива щастлив край. Стигнали до захарната къщичка на злата вещица, децата понечват да се насладят на вкусните й изкушения, но тогава се появява героят Меденко, който успява да спаси Хензел и Гретел, давайки им да опитат от здравословното млекце с мед, за да растат здрави и енергични.

Тази на пръв поглед обикновена история насочва вниманието на подрастващите и техните родители към здравето като основен и най-важен фактор за едно прекрасно детство и силно бъдеще. Именно затова храните и напитките със захар е редно да бъдат заменени с полезни и природни съставки, каквито са медът и истинското българско кисело мляко.

Театралната постановка се реализира от екип от млади актьори от НАТФИЗ, които разработват специален сценарий с щастлив край и ясна поука. Здравословната и изготвена с мисъл и грижа за най-малките кампания, продължава и през месец май като всяко дете се радва на специален подарък от Ел Би Булгарикум.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com