X
 
 

Топ специалист в естетичната медицина консултира във Варна

483 0
Топ специалист в естетичната медицина консултира във Варна
Снимка: Медикъл Караджъ
Доц. д-р Харун Чьологлу, водещ специалист по пластична, реконструктивна и естетична хирургия от веригата високотехнологични болници Liv Hospital в Турция, ще консултира безплатно пациенти във Варна на 11 и 12 декември 2019 г. Доц. Чьологлу е сред търсените специалисти в южната ни съседка за естетични и реконструктивни корекции на бюста, естетична и функционална хирургия на носа, лицево-челюстна хирургия и операции в областта на главата и шията. Той пристига у нас по покана на Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“, в рамките на инициативата им да предоставят достъп на българските пациенти до последните достижения в медицината, като си партнират с едни от най-добрите лечебни заведения и специалисти от цял свят.

Съвременните технологии са в услуга както на човешкото здраве, така и на естетичната медицина, твърди доц. Чьологлу. Все повече хора, както жени, така и мъже, търсят този вид медицински услуги – някои под влиянието на социалните медии, а други за коригиране на естетически или функционален дефект, който реално влошава качеството на живот, посочва специалистът. Към оформяне на носа чрез ринопластика например някои пациенти прибягват за постигане на мечтаната форма, а други – за подобряване на затруднено дишане. Най-възрастната пациента в практиката на доц. Чьологлу, подложила се на ринопластика, е била на 72 години и той се е съгласил на операцията, след като я прегледал и преценил, че аргументите й в полза на операцията са добри.

Независимо от причините за търсената хирургична намеса, всеки има правото да изглежда и да се чувства добре, категоричен е доц. Харун Чьологлу.

Все по-търсени са и естетичните корекции без хирургична намеса, отчита специалистът. Така например, вече споменатата корекция на носа може да се постигне и без разрези и болка, само с локална анестезия и прилагане на филъри. Това обаче е възможно само при определени пациенти и в определени граници – силно изявена гърбица на носа например не може да се коригира напълно с неоперативна ринопластика. Очакванията на пациента могат да бъдат насочени с помощта на компютърна симулация преди извършване на процедурата. За успеха на този метод е важно той да се прилага от медицински специалист с опит и задълбочени познания в анатомичните особености на носа, в противен случай може да доведе до нежелани резултати, твърди доц. Чьологлу.

Желаещите да се възползват от възможността за безплатна консултация с доц. Харун Чьологлу на 11-12 декември във Варна трябва да се запишат предварително на тел. 0878 500 730.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Седмичен хороскоп за 16-22 декември
Седмичен хороскоп за 16-22 декември

Овен Тази седмица започнете на чисто. Идва края на годината и е добре да се отървете от някои неща, като съжалението, желанието за мъст, обвиненията...