Продължават акциите срещу хепатита

22746
Продължават акциите срещу хепатита

Продължават акциите за безплатно изследване за хепатит Б и Ц в страната ни, организирани от Фондация „Христо Гешов“ .

На 02.10.2014 година акциите преминаха през Пазарджик и Перник. Преди това кампанията на Христо Гешов премина в цяла Бургаска област .

Акции за безплатно изследване за хепатит в 5 бургаски общини

Скринингови акции за безплатно изследване за хепатит Б и Ц организират от Фондация „Христо Гешов“ в пет общини в Бургаско. ...

„Акциите преминаха без проблеми, като във всеки град имаше и положителни резултатити, опитахме се да бъдем максимално полезни на вирусоносителите и ще запазим връзка с тях . Ще им съдействаме в започването на лечението им и ще следим процеса му до край”, каза Христо Гешов.

На 03.10. от 13:00 часа до помощното училище в гр. Благоевград, всички граждани ще могат да се изследват за коварния вирус.  Акциите се извършват от медицинско лице и не се влияят от консумация на храна и напитки.

„Нямаме граница на тестовете и всеки, който желае може да дойде и да се изследва. Не е необходимо предварително записаване, всичко се извършва на място“, предадоха от организацията.

Напомняме ви, че кампанията на хепатитно болния се превърна в национална кауза, която беше подкрепена от редица популярни личности, които напълно безвъзмездно обикаляха страната за да кажат „Не“ на хепатита !

Фондация "Христо Гешов" помага на бедстващите в Мизия

Кампанията на хепатитно болния Христо Гешов – „Хепатитът до мен“, която казва НЕ на коварната болетс, ще посети бедст...

Христо Гешов беше и човекът, който отказа да се лекува в знак на протест срещи здравното министерство, по времето на Д-р Таня Андреева. Христо имаше конкретни искания към здравното ведомство, част от които бяха изпълнени.

„Сигурен съм, че с много работа, много воля и труд ще постигна целта си и много неща ще бъдат променени. Радвам се, че всеки изминал ден срещаме все по – силна подкрепа и все повече симпатизанти”, допълни Гешов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com