Игор, който страда от тумор на мозъка

34004
Игор, който страда от тумор на мозъка

Здравейте, аз съм Игор Сеймянович, на 31 години, и ви благодаря че четете тези редове. Вие вече сте мои непознати приятели. Благодарение на вас аз съм по-силен в борбата си с рака на мозъка.

Ето и моята история накратко: през 2010 година бях диагностициран с тумор на мозъка - диагноза, която промени живота ми; прогноза, която разколеба мечтите ми; болест, от която вярвам че съм по-силен. Преминах през две мозъчни операции. В България лекарите ме "отписаха", давайки ми прогноза за 7 месеца живот. За щастие видът на тумора не беше правилно диагностициран. Заминах на лечение в Истанбул, клиниката "Анадолу Медикъл Център", където бях опериран повторно, след което последва лъчетерапия и химиотерапия. За момента лечението върви успешно и лекарите са оптимисти. Провеждам химиотерапия с медикамента "Авастин", като от месец Януари до момента проведох 12 курса химиотерпия, които повлияха по най-добрия възможен начин - два от туморите изчезнаха безследно и остава само едно малко остатъчно образувание, налагащо курсовете химиотерапия да продължат. Лекарите в Турция ми назначиха още 6 курса химиотерпия, които е препоръчително да започнат веднага, за да не се загуби ефекта от досегашното лечение. Допълнителна информация може да прочетете в медицинската епикриза и ценовата оферта за лечението в секцията Документи.

Косъма и още звезди помагат на болно момиче

Много български звезди се събират за благотворителен концерт денс. Той ще се проведе в Planet Bar de Lux от 19:00 часа в подкрепа на Ви...

Досегашните химиотерапии бяха финансирани, благодарение на помощта на безброй познати и непознати приятели, които с общи усилия събраха 20 000 евро. Трудно е да се намери дума която да опише благодарността, признателността и вълнението при всеки постъпващ в сметките ми лев.

Когато в края на месец Юли лекарите казаха че са повече от доволни от резултатите, бях щастлив, мислейки че това ще е края, че няма да има повече химии и живота ми отново ще бъде какъвто беше преди. Но уви - отново ви моля за подкрепа - моята борба продължава. Рака не е по-силен от мен!

Аз и съпругата ми сме благодарни на всички познати и непознати приятели, които ни подкрепят всеки ден! Пожелаваме на всекиго приятели като нашите! Предварително благодарим и на тези от вас, които ще помогнат материално или ще ни подкрепят морално с положителна енергия! Оценяваме го! И ви благодарим!

Който иска да помогне, може да го направи чрез:

Плати кафе на непознат, подари усмивка

От няколко дни с пълна сила в България влезе идеята и прилагането й за висящо кафе. Какво ще рече това? Топлата напитка е безплатна за ...

SMS на 17 777 с текст DMS IGOR на цена 1 лев (за абонати на договор)

IBAN BGN:BG59 PRCB 9230 1031 9469 27(сметка в лева)IBAN EUR:BG47 PRCB 9230 1431 9469 16(сметка в евро)BIC/SWIFT:PRCBBGSFТитуляр:Игор Сеймянович Банка:Прокредит Банк България

„Стани богат” събра над 100 000 лв. за деца в неравностойно положение

111 000 лева достигна сумата, която „Стани богат” събра за програмата „Стани шампион” за децата спортни таланти...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com