Зарадвайте близките с уникална картичка

8371
Зарадвайте близките с уникална картичка

Още един начин да зарадвате себе си и близките си за празниците е да направите необикновени картички за тях.

Нещо повече – вашите близки, които живеят по-далече, ще се радват да получат нещо толкова мило и вече забравено по пощата в истинско писмо, а не по имейла. Помислете само как подобен жест може да стопли сърцето на най-скъпите ви хора.

Съвети за коледната украса на дома

Украсяването на вашия дом по време на коледните празници е почти толкова забавно и приятно, колкото когато отваряте подаръците под елха...

Но уникална картичка можете да поднесете за празниците и на своите гости, и на своите колеги. Това е отлична идея за подарък, освен това за създаването на шедьовър е необходимо съвсем малко – цветна хартия, картон, панделки, украси, мъниста, лепило и ножица.

Не забравяйте символа на предстоящата година – Огнената маймуна, затова позволете си да бъдете весели и креативни.

Ако не ви се иска самостоятелно да измислите декорацията на картичката, можете да се възползвате от всякакви идеи, които ще откриете в мрежата. А ако ви се иска нещо оригинално, тогава ви предлагаме следните идеи, които можете да обогатите и доукрасите.

Обикновена апликация. Тъй като предстои годината на веселата Маймуна, най-лесният начин да напомните за това е да изрежете маймунка от цветна хартия и да я залепите върху плътен картон. Можете да допълните празничния пейзаж с различна украса – снежинки, елхови клонки, особено ако са обемни.

Коледна украса от крушки

Наближава Коледа и вече трябва да започнете да украсявате дома си, ако вече не сте го сторили. Ние пък продължаваме да ви показваме инт...

Различна елха. Просто зелена елха едва ли ще трогне някого, но ако украсите с нея картичка, това вече ще изглежда оригинално. Можете да изрежете парчета цветна хартия или страници от ярки списания, да ги залепите хаотично върху бял фон, но със спазването на триъгълната форма на елхата. Такава креативна картичка ще бъде приятна изненада.

Картичка с прозорец. Още едно оригинално решение е да се направи прозорче на картичката, а от него може да наднича всичко, което ви хрумне – дори самите вие (ваша снимка, разбира се). Красивият надпис над прозорчето ще ви позволи да поздравите по необичаен начин близките си хора.

Филцова елхичка. Филцът е уникален материал за творчество, който позволява да се реализират всякакви дизайнерски идеи. Можете да направите обемна елхичка от филц, да я украсите с мъниста като коледни играчки, а след това да залепите цялата композиция на картичката.

 

Не допускайте тези грешки при коледната украса

Наближава Коледа и вече започваме да мислим как да преобразим дома си и да създадем прекрасна празнична атмосфера. Преди да се захванет...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com