X
 
 

НМ "Земята и хората" в Европейска нощ на музеите 2019

5432 0
photo of НМ "Земята и хората" в Европейска нощ на музеите 2019
Снимка: НМ "Земята и хората"
И през 2019 година Националният музей „Земята и хората“ се включва в инициативата – Европейска нощ на музеите (18 май - събота). Посетителите ще могат да се насладят на постоянните и временни експозиции, както и на програма подготвена специално за събитието:

Зала „Гигантски кристали“

Кюстендил се включва в Европейската нощ на музеите с богата програма

На 18-ти май, по повод Европейската нощ на музеите, в Художествена галерия "Владимир Димитров - Майстора" от 18:00ч. ще се проведе конц...

18:00 – 19:00 ч. Концерт на ученици от Национално музикално училище за музикални и сценични изкуства „Христина Морфова“ - Стара Загора, с преподаватели Нина Симеонова - пиано и Йордан и Вълбчев – флейта. Със специалното участие на Радостина Павлова – сопран, класическо пеене. Клавирен съпровод – Татяна Бошко. В програмата творби от Бах-Гуно, Бетовен, Кюсс, |Лехар, Ди Киара, Пуленк, Карастоянов, Обретенов, Ханджиев, Милетков.

20:00 ч. - RockSchol на сцената. С участието на Gentleman, Рада (Rada), Боби и Данчо.

Интерактивен кът

19:00 – 20:00 ч. Детско ателие – графика, водено от Венцислав Илиев, художник график и фотограф, завършил Художествената академия в класа на проф. Петър Чуклев.

Нощ на музеите се проведе в Асеновград

От 17 ч. до полунощ стотици асеновградчани и гости на града разгледаха напълно безплатно различни изложби и старинни експозиции. Насла...

20:00 – 21:00 ч. - Детско ателие – рисуване с акварелни техники, водено от Антоанета Бебенова - интериорен дизайнер и художник, работещ с техниките ебру и суминагаши (рисуване върху вода), ученичка на Роман Цухишвили и Дали Назарашвили.

Етаж 2

Изложба на ученици от 120 ОУ „Г. С. Раковски“ - София

Национален музей „Земята и хората“ ще работи с удължено работно време от 18:00 до 24:00 часа с вход „Свободен“, специално за събитието.

Нощ на музеите в Националния военноисторически музей

За десета поредна година Националният военноисторически музей (НВИМ) се включва в Европейската инициатива Нощ на музеите на 20 май (съб...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители