X
 
 

Ракът може и да е заразен

9077 1
Ракът може и да е заразен
Снимка: Thinkstock
Онкологичните заболявания могат да се предават от човек на човек, допускат учени от Канадския институт за напреднали изследвания, пише сайтът „Focus.de”.

Микробиомите са съвкупност от миинатюрни бактерии в кожата или в органите на човека.

Нанороботи ще помагат при ракови заболявания

Учени от университета Sungkyunkwan в Южна Корея разработват нова методология за борба с раковите заболявания. Тяхната мислия е да побед...

Според привържениците на хипотезата, подобни колонии в организма може да играят значителна роля при процеси като затлъстяване, сърдечно-съдови заболявания, диабет и рак.

От Световната здравна организация предполагат, че определени заболявания могат да се предават по генетичен път, както и заради определени фактори в околната среда. Експертите от СЗО отхвърлят вероятността ракът да бъде заразно заболяване.

Actualno.com

Етикети:

  • Анонимен 1 Анонимен преди 3 седмици Профил на трол?
    Не знам как може да публикувате подобни "новини". Според мен е глупост безподобна. В момент, когато човек има най-голяма нужда от подкрепа на близките си, те да изпадат в ужас, че може да ги зарази ли и да странят от него. И без това и за болния и за хората него не е лесно и много хора не знаят как да реагират на такава новина. да не говорим, че няма никакво съдържание, само бомбастично заглавие. виж още ›› Засрамете се!!!
Последно в Актуално