ФАРА 2017 - говори журито: Иван Иванов, творчески директор на Ogilvy

4818
ФАРА 2017 - говори журито: Иван Иванов, творчески директор на Ogilvy

Всяка година ФАРА(Фестивал на Асоциацията на българските рекламни агенции) избира и награждава най-доброто от българската реклама. Досега това се случваше в Албена, но от миналата година фестивалът има нов дом - Дом на културата “Борис Христов” в Пловдив. Промените не свършват дотук и сезонът на събитието също се сменя: вместо наесен, през 2017-та то се състои през месец юни (от 15-ти до 17-ти).

За 18-ото издание на ФАРА организаторите запазват новия фокус на фестивала, а именно да бъде полезен и достъпен за по-широка аудитория, която се интересува или е част от рекламната индустрия.

В тон с нововъведенията, концепцията на ФАРА все повече набляга на своята лекторска и уъркшоп част, като тази година програмата е още по-наситена с международни лектори, които ще ни покажат различна перспектива за настоящето и бъдещето на комуникациите. Фестивалът вече е в разгара си, а Actualno.com ще ви покаже част от тазгодишното жури на фестивала.

Иван Киров: ФАРА 2017 ни предизвиква с изключително вдъхновяващи лектори

И тази година фестивалът на Българската асоциация на комуникационните агенции - ФАРА - ще избере и награди най-доброто от българската р...

Първото ни инервю е с Иван Иванов - творчески директор на Ogilvy Group Bulgaria. Рекламна агенция на годината, две поредни години, с многобройни номинации за прес, телевизионна и радио реклама, спечелила многобройни номинацаии и призове за проведените PR кампании, Ogilvy Group неминуемо е една от най-големите и най-известните рекламни агенции в световен мащаб и в България.

Итервюто можете да видите във видеото.

Интервю на Милена Славкова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Интервю