Христо Младенов не заплашвал с линч Вероника Димитрова, "Ачо от Хасково" бил

15722
Христо Младенов не заплашвал с линч Вероника Димитрова, "Ачо от Хасково" бил

Аз я помолих да ме запише и да пусне целия репортаж. Така председателят на „Солидарност” и на националното мешере Христо Младенов започна с правото си на отговор пред Нова телевизия след скандала с журналистката Вероника Димитрова.

190 вдигнах вчера кръвно, аз съм с диаметрални клапи, дойде първото оправдание. Не съм лош човек, не съм повдигал тон и на кучето си, добави Младенов. Той поясни, че се обадил, защото в репортажа на Нова за него давали само негативи за партията. Затова почнали да му се обаждат хора от цялата страна да го питат какво става. Излезе, че на Младенов му се „вдигнал адреналина”, защото поканил Вероника Димитрова в дома си, дал и даже една бутилка ракия за из път, а тя така „направила”. А думите за "линчуването", които вчера прозвучаха по адрес на Вероника Димитрова от устата на Младенов, всъщност ги бил казал "Ачо от Хасково".

Джебчиите от Игнатиево се гласят да стават общински съветници на Аксаково

Вторият кандидат за общински съветник в Община Аксаково е изключително интересен човек. Това е Васил Стоянов, който според Нова телевиз...

На въпрос защо свързаният с джебчиите в Игнатиево Васил Стоянов е издигнат за общински съветник в Аксаково, Младенов отговори, че местната структура на „Солидарност” го е издигнала, той нямал пръст в реденето на листата. Ако човек отговаря на закона, може и министър да стане, повтори Младенов. Той посочи, че джебчийката не била в листата, но ако не била съдена, защо да не влезе в листата. Евентуално джебчийката е в листата на джебчиите, посочи лидерът на националното мешере. Младенов говореше за джебчийката Евгения, която е жена на Васил Стоянов.

Доходите ми като бизнес са от международен транспорт и строителство, още от 90-те години на миналия век, обясни финансовото си състояние Младенов. Сега имам месокомбинат, каза още той. Младенов се оплака, че не му дали да го построи в Община Левски и той го направил в друга община. Инвестицията е била 3 млн. евро. 50 пъти са ме проверявали от НАП. Парите си ги спечелих и от инвестиции в Донецк, разказа Младенов. И добави, че при него работели главно българи, като уточнението му беше направено, защото бил циганин.

За отношенията си с ДПС Христо Младенов посочи, че от централата му се обадили да намери грамотен човек за първите евроизбори, да знае два езика. Намерихме едно момиче в Змейово, в Старозагорско, мисля знаеше 4-5 езика. Детето било сираче, по думите на Младенов и той дал 15 000 лева, за да „я облече”. Накрая от 6-то място в листата, момичето отишло на 13-то в листата на ДПС и „Евророма”, добави Младенов. Той отрече да има история с ГЕРБ и Бойко Борисов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com