Кой свят е по-вълнуващ - този на думите или на музиката?

81206
Кой свят е по-вълнуващ - този на думите или на музиката?

„Пълнолуние“ е тазгодишното продължение на един от най-запомнящите се проекти на програмата за деца, тийнейджъри и родители „Фортисимо Фамилия“.

След като през първия сезон музиката и поезията на Шекспир разказаха LOVE STORY, сега се срещат отново, за да разберем кое от двете изкуства притежава по-силна магия.

Кралят на трип хопа Tricky идва у нас април месец

EventEase представя TRICKY на живо в София на 9 aприл /сряда/ в зала 3 на НДК. Концертът на емблематичния трип хоп музикант е част от ...

Нотите и думите обвиват в мистерия някои от най-любимите актьори и изпълнители, както и емблематични композитори и драматурзи. Актьорите Юлиан Вергов и Илиана Коджабашева канят на пътешествие измежду редовете на фантастични класически произведения, а Максим Ешкенази отново ще дирижира оркестъра на Софийска Филхармония, който ще изпълни оркестрови пиеси от Чайковски, Менделсон, Берлиоз и Мусоргски.

По време на концерта ще чуем откъси от мюзикълите „Фантомът от операта“ и „Клетниците“, а оперната певица Вера Гиргинова заедно със звездата Ангел Ковачев (едната половина от култовия тандем Ангел и Моисей), ще опитат да ни докажат, че класическата и модерна музика могат да бъдат едно цяло.

Кой свят ще се окаже по-вълнуващ, този на думите или на музиката Фортисимо Фамилия ще покаже на 28 февруари от 19:00 часа в зала България.

Билети на касата на зала „България” 1000 София, ул. „Аксаков”1 тел.: 02/987 76 56, работно време: 09:00 – 22:00 часа www.ticketplus.bg

Асаф Авидан – най-успешният израелски изпълнител с първи концерт в София

Преди година едно парче завладя световното музикално пространство и се превърна в личния химн на милиони меломани – One Day/Recko...

 

Прочети повече за събития, творчески занимания и забавления за твоето дете ТУК

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com