Кметът на Тетевен: Няма да допусна клевети за мен и семейството ми

9707
Кметът на Тетевен: Няма да допусна клевети за мен и семейството ми
Снимка: община Тетевен

Г-жо Бояджиева, за пореден път ви нападат чрез социалните мрежи. Ще ви попитам така - има ли нещо вярно от всичко написано?

Откакто съм кмет в социалните мрежи и в някои сайтове, разпространяващи фалшиви новини, многократно са публикувани лъжливи твърдения и клевети по мой адрес. За съжаление това стана вече системно и дори започна да засяга пряко и семейството ми. Всички много добре знаят, че през годините бях обект на непрестанни лъжи, обиди и грозни манипулации, от които същите тези клеветници се отричаха в съдебната зала и понесоха своята отговорност. Както и преди съм го правила, няма да допусна това да продължи и ще защитя името и достойнството си по надлежния ред.

По стар български обичай тетевенци отбелязаха празника Сирни Заговезни (СНИМКИ)

Сирни Заговезни се чества 49 дни преди Великден и е началото на Великите пости. На този ден по-младите членове на семейството искат про...

Ще потърсите ли съдебна отговорност на лицето Стефан Бобевски за поредните му клевети срещу вас?

Във връзка изнесената невярна и манипулативна информация от лицето Стефан Стефанов Петрунов, представящ се в социалните мрежи като Стефан Бобевски, заявявам че нито аз, нито членовете на семейството ми притежаваме недвижимо имущество, извън надлежно декларираното и придобито през годините, което е публично известно на обществеността преди и докато съм изпълнявала длъжността кмет, както и е публично достъпно като информация и всеки може лесно да го провери. Още повече никой от семейството ми не притежава недвижими имоти в лъжливо посочените от г-н Петрунов (без да представя каквито и да е документи за твърденията си) - "Пловдив, Бургас, Русе, Несебър, Стара Загора, Елена, Исперих, Крумовград".

Обръщам внимание, че това не е първият случай, в който това лице изнася невярна информация по адрес на семейството ми без да представя каквито и да е документи. От няколко години аз и семейството ми сме обект на тенденциозно отношение от това лице, постоянни обидни и клеветнически твърдения в социалните мрежи. Дори по време на изборите те прераснаха в закани и заплахи за саморазправа с членове на семейството ми, за което са му съставяни предупредителни протоколи по реда на Закона за МВР.

Във връзка с това още днес предприех действия за да защитя правата си по надлежния законов ред.

Мотошествие и концерти са част от богатата програма на община Тетевен за 3 март

По случай Националния празник на България Община Тетевен Ви кани заедно да почетем паметта на героите, дали живота си за освобождението...

Защо сте трън в очите на някои хора? Това ли е резултатът, когато си вършиш работата отговорно и съвестно?

Не знам какво поражда тези негативизъм и омраза в нашето общество. Предполагам че някои хора не искат да видят позитивното, не искат или не могат да видят, че Тетевен се развива и става все по-привлекателно място, че това се случва благодарение на усилената работа на един отговорен екип от хора. Още по-жалко е, когато „критиките“ са отправени от хора, които не са дали пример с нищо позитивно. Разбираемо е същите тези хора да са много разочаровани от преизбирането ми за кмет и от това, че жителите на община Тетевен гласуваха на мен и екипът ми безпрецедентно довери да продължим започнатото. Както и най-вече са разочаровани поръчителите им, които само преди няколко месеца поискаха и категорично не получиха подкрепата на хората на местните избори.

Какво ще кажете на гражданите на община Тетевен?

Аз съм убедена, че гражданите на община Тетевен са интелигентни хора, познават мен и семейството ми от години като дисциплинирани и трудолюбиви хора и могат да направят вярна преценка на всяко нещо, което се публикува в социалните мрежи. Сигурна съм, че те могат да разграничат истината и реалните факти от фалшивите новини и клеветите и няма да се подадат на манипулации. Призовавам ги да вярват на факти, които са доказани с документи, а не лъжи и свободни интерпретации на зависими хора.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛОВЕЧ:

Училището „Сава Младенов“ в Тетевен отбеляза 115-та си годишнина (СНИМКИ)

Направил им забележка: В Ловешко ученици нападнаха възрастен мъж

В Тетевен се проведе обучение на педагози от детските градини и училищата

Проведоха се практическа тренировка и учение на тема „Действия на общинския щаб за изпълнение на плана за защита при бедствия и съставните части на ЕСС при възникване на земетресение“

Държавата предоставя свой имот за приют за кучета в Ловеч

Кметът на Тетевен поздрави жените от пенсионерския клуб в с. Черни Вит

Пенсионерските клубове от няколко града се събраха на приятелска среща по случай 8-ми март

Кметът на Тетевен получи грамота от Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва

Болницата в Ловеч е на ръба: Персоналът масово напуска

Община Тетевен отбеляза националния празник 3-ти март

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Ловеч