Антъни Иванов за Петър Мицин: Чудовищен спад, с това време е за никъде

14033
Антъни Иванов за Петър Мицин: Чудовищен спад, с това време е за никъде
Снимка: БГНЕС/ колаж Actualno.com

Един от най-успешните български плувци Антъни Иванов избухна в социалните мрежи с коментар по спортната новина, свързана с представянето на родните национали на Европейското първенство в малък басейн. Нашият състезател поздрави Габриела Георгиева и Диана Петкова за постигнатите резултати, но сериозно критикува Петър Мицин и щаба му за "чудовищния спад".

Обяснението на Антъни Иванов за поста

"Най-вероятно от тази публикация ще ги заболи много хора, но не мога да гледам как “хвърляте пясък” в очите на хората. Изключително смешно и грозно е да се подигравате с любимия ми спорт по този начин, господа и госпожици. Първо искам да поздравя Диана и Габриела за представянето им на това Европейско Първенство, защото от 30-40 години не е имало такова женско представяне на такъв форум", започва поста си Антъни.

ОЩЕ: Антъни Иванов: Видя се кой лъже, ще се видим на Олимпийските игри в Париж

Плувецът не пожали журналистите

"От тук нататък вече ще започне да става грозно, защото “журналистите”, щото не знам дали мога да ви нарека така, и “коментаторите”, и вас не знам дали мога, направо се изложихте зверски с малоумните си коментари(мое мнение)", сменя тона той и започва тирадата си:

Дните до Париж

Публикуваме мнението на Антъни Иванов без редакторска намеса:

Според Иванов представянето на Мицин е "смешно и под всякаква критика"

"Първо постижението на 800м на Петър не е рекорд. Рекорда е от тръгването му на 1500м, който той не можа да повтори като направи 12 секундна разлика между първо и второ 400м на 800, което е смешно. Плуването му на 400м също беше под всякаква критика при положение, че човека, който стана Европейски Шампион(Даниел Уайфен) беше победен от Петър лятото с 3-4 секунди, а сега загуби от него с 6 СЕКУНДИ на 400 метра, с 27 СЕКУНДИ на 800 метра и с 36 СЕКУНДИ на 1500 метра. Продължаваме към 200 метра бътърфлай, което беше най-големият майтап.

"Доволен от кое, пич?": Антъни не пощади Петър

Да, финал, неуспоримо имаше участие във финала, но с това време е за никъде. Видях един ЧУДОВИЩЕН спад в резултатите на това момче. Накрая излиза и говори по сценарии колко бил доволен. Доволен от кое, пич ? От това, че плуваш на 25м басейн по-бавно отколкото на 50м басейн ? Защо не го казвате това в медиите ? Защо не излезе г-н Минковски или г-н Вакареев да каже къде е объркал подготовката за да видим такива слаби плувания ? СВЕТОВЕН РЕКОРДЬОР ЗА ЮНОШИ НЕ МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ НА ФИНАЛ ПРИ МЪЖЕТЕ НА ЕВРОПЕЙСКО ПЪРВЕНСТВО В ДИСЦИПЛИНАТА В КОЯТО Е СВЕТОВЕН РЕКОРДЬОР ? Вие направо се бъзикате, добре, че хората не разбират от плуване.

ОЩЕ: Антъни Иванов със сензационни разкрития за своя допинг скандал (СНИМКИ)

Антъни Иванов с нов намек за допинг пробите на Петър Мицин

Калоян направи рекорди на 100м и 200м гръб за което го поздравявам, но всички хора следящи плуване знаят, че тези резултати са незадоволителни. Сега връщаме лентата назад с няколко седмици. Събота на РЕПУБЛИКАНСКОТО. “Голямата звезда” Мицин не се явява на старта на 200м делфин и изведнъж вечерта има допинг контрол. Точно на деня в който той “неумишлено” пропусна старт ? Хора лъжете, който искате, но едва ли ще успеете да излъжете мен. Надявам се да сте видяли реалността и, че да си в 5-цата на ЕП при мъжете не е баш толкова лесно, колкото си мислехте, камоли пък 2 пъти за 1 година + 6-то място на Световно подчертавам за МЪЖЕ. Казах ви го преди няколко месеца, ще ви го кажа пак, СЛЯП ЧОВЕК ЩЕ ВИДИ КАКВО СЕ СЛУЧВА. НЕ МОЖЕ ДА ПЛУВАШ НА 25м БАСЕЙН ПО-БАВНО ОТКОЛКОТО НА 50м БАСЕЙН.

Бъдете здрави. Догодина ще се видим. Весели празници!"

Антъни Иванов

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОЩЕ СПОРТ:

Най-бързите 800 метра от българин за века: "Бегачите" през април 2024 г. (ОБЗОР)

Ивет Горанова гостува на българско училище в Кипър по повод 15-годишен юбилей (СНИМКИ)

Страхотно! България ще има представител във фехтовката на Олимпийските игри в Париж

Спорт по телевизията днес - 29 април 2024 г.

Прекрасно! България има европейски шампион по бокс (ВИДЕО)

Страхотен Кристиян Василев взе квота за Олимпийските игри в Париж

Злато! Светлана Каменова завоюва европейска титла в бокса

Велик! Карлос Насар пак помете световен рекорд, но няма да му го признаят

Спорт по телевизията днес - 26 април 2024 г.

92 дни до Париж 2024: Конният спорт носи олимпийско сребро на България

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com