CoolFit - спортната карта с неограничени възможности

13723
CoolFit - спортната карта с неограничени възможности
Снимка: Actualno.com

През миналата година на българския пазар се появи нов тип спортна карта, която бързо набра популярност във фитнес индустрията. Създадено по образеца на лидери в сферата като Gympass, българското приложение CoolFit представлява дигитален абонамент, който дава на потребителя достъп до най-добрите спортни обекти в страната и многобройни спортни дейности. Потребителите могат да избират от стотици премиум фитнес зали (вкл. Pulse, Athletic Fitness, Hammer Gym Center, Coffit Club и oще над 250 други), редица спа центрове, басейни, солариуми, и релакс зони, а безконтактният вход прави преживяването изключително удобно.

CoolFit си партнира с фирми от малкия и среден бизнес

Картата може да се ползва само от служители на фирми, които са в корпоративно партньорство с мобилната апликация. Административният ангажимент е минимален за страната ползвател, което привлича все повече фирми от малкия и среден бизнес да се възползват от услугите на CoolFit.

В столицата спортната карта бързо се превърна в хит сред фитнес ентусиастите, а пловдивчани последваха новата тенденция скоро след това. Сега CoolFit скоростно разраства мрежата си от обекти и корпоративни партньорства и в Бургас.

Все повече фирмени служители предпочитат дигиталната карта CoolFit

Голяма част от собствениците на фитнес зали в България и членове на БАЗФ, както и Петър Ангелов - Атлетик Фитнес, председател на Управителния съвет на БАЗФ, споделят, че благодарение на CoolFit виждат страхотна възможност за допълнителен приход в бизнеса. Те забелязват, че доста от редовните им клиенти, които до този момент са посещавали спортните им центрове чрез друг тип карта вече го правят с тази на CoolFit, благодарение на по-добрите условия, които предлага услугата.

Споделят още, че работата с CooLFit е доста по-лесна, а клиентите, които посещават обектите им, са видимо по-доволни от факта, че не е необходимо да носят поредната пластика в портмонето си, както и да предоставят документ за самоличност.

CoolFit е практичен дигитален инструмент, с който потребителите могат да боравят лесно и сигурно. В сравнение с други спортни карти на пазара, цените на CoolFit са без еквивалент, като апликацията не начислява никакви допълнителни скрити такси, а плащането се случва бързо, безопасно и изцяло дигитално с един клик в приложението.

Спортните зали отчитат бързото нарастване на CoolFit ползватели и това им дава надежда, че благодарение на новия доставчик на корпоративната спортна карта, броят на спортуващите ще се вдигне.

Корпоративното партньорство между мобилното приложение, фитнес центровете и големите фирми се оказва доста перспективно, тъй като дигиталният абонамент CoolFit не само няма пазарен конкурент, но и разчупва модела на работа, предлагайки много нови възможности за потребители и партньори.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com