Кличко извъртя нов коварен номер на Кубрат

74430
Кличко извъртя нов коварен номер на Кубрат

Номерата преди големия мач между Кубрат Пулев и Владимир Кличко нямат край. Оказа се, че украинецът има неизчерпаем арсенал от номера и поредният касае ... боксовите ръкавици. Те са много важни и по-принцип трябва да са малко по-стегнати, но да са достатъчно удобни – не твърде малки и не широки, разбира се, уточняват от лагера на Кубрат пред Нова телевизия.

На Кубрат му дадоха ръкавици, които не е виждал – това обявиха от лагера на българина, а и самият той. Ръкавиците са марка, която се прави само за Кличко – съответно на мен не ми стават. Украинецът предложи мачът да се играе с неговата марка – пратихме писмо до IBF, за да мога да играя с нормални ръкавици, с каквито си играя по принцип. По правилата всеки боксьор може да се боксира с каквито си иска ръкавици, но сега категоричен отговор по казуса няма. Пратихме и човек до САЩ да ми търси ръкавици от марката на Кличко, но няма подходящи за мен. В събота ще се боксирам с каквото имам, обобщи Кубрат.

Молебен в Асеновград за победа на Пулев срещу Кличко

Утре от 11:00 часа в църквата „Свети Николай Чудотворец" ще се отслужи водосвет-молебен за победата на Кубрат Пулев в предстоящия...

Чувствам се отлично, чувствам се готов, надявам се да победя с Божията помощ. Кличко си прави каквото си иска – подписал е договор за допинг контрол едва след края на мача. Може така да се напомпа, че след мача да си даде чиста проба - а мен ме провериха онзи ден в ресторант, в който вечерях, разказа Пулев.

Няма да коментирам думите на Кубрат – това е оправдание. Дейвид Хей правеше същото и Кубрат върви по неговите стъпки. И Хей го ужили пчела уж. Уважам Кубрат и смятам, че заслужава да е тук. Дано Пулев не пропусне пресконференцията след мача (бел. ред. - Кубрат отказа да се яви на пресконференцията в понеделник, 10 ноември, защото Кличко не допусна на нея екипа на българина), защото тогава имам да кажа нещо важно, отвърна Кличко.

Ще имам нужда от енергията на всички българи и пред екрана. Надявам се да зарадвам всички в събота вечерта, завърши Кубрат Пулев.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com