Неприятност за Кобрата: Отнемат победата му срещу Богдан Дину?

20310
Неприятност за Кобрата: Отнемат победата му срещу Богдан Дину?
Снимка: принтскрийн

Проблемите пред най-добрия български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев не спират. След като Кобрата се замеси в нашумелия скандал с целувката, сега той е изправен пред ново изпитание.

убрат Пулев записа най-драматичната победа в своята боксова кариера, но оттогава насетне е засипан с проблеми.
Голямата тема около него е целувката, заради която репортерката Джени Суши реши да го съди за сексуален тормоз и която доведе до поне временното му отстраняване от Калифорнийската атлетическа комисия.
Сега пък става ясно, че Пулев още не може да бъде 100% сигурен в победата си на ринга над Богдан Дину! Причината е, че румънецът обжалва резултата пред същата тази Калифорнийска атлетическа комисия.
Причината е случилото се в седмия рунд, в който след два нокдауна дойде и нокаутът. Жалбата на Дину е заради нечистия удар, който получи в гърба, след първия нокдаун.
Тогава действително ситуацията бе драматична, тъй като съществуваше вариант, при който Дину да обяви, че не е в състояние да продължи и Пулев да бъде дисквалифициран. Съдията на ринга Раул Кайс-младши даде пет минути за възстановяване на Дину, както и наказателна точка на Кобрата, но решението му бе, че ударът е бил неволен. Така той обяви на съдиите на масата, че ако Дину не може да продължи, то ще бъде взет резултатът по точки до този момент.
Именно в този момент румънецът изведнъж се съвзе и продължи двубоя, който Кобрата приключи малко след това.
Сега обаче румънецът и неговият екип са взели решение да опитат да използват ситуацията, за да обжалват крайния резултат в мача. "След двубоя седнах с Дину и неговия екип и се свързахме с калифорнийската комисия, официално внесохме жалба и изискахме изслушване пред комисията на Калифорния", обяви промоутърът на Дину Грег Коен.
Изпълнителният директор на комисията Анди Фостър потвърди, че жалбата ще бъде разглеждана на следващото заседание, което е насрочено за средата на май. На него ще бъде разискан и друг въпрос, свързан с Пулев - скандалът с Джени Суши. Заради него българинът ще трябва да говори пред комисията. "Не трябва да идва. Просто ще остане наказан, ако не го направи", допълва Фостър.Проблемите пред най-добрия български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев не спират. След като Кобрата се замеси в нашумелия скандал с целувката, сега той е изправен пред ново изпитание.

Румънецът Богдан Дину, който бе съперник на Пулев на ринга в САЩ, обжалва резултата от мача пред Калифорнийската атлетическа комисия. Това е същата комисия, която го отстрани поне временно от правата му да се бие в щата заради целувката с Джени Суши.

Ново ВИДЕО показва колко точно насилена е Джени Суши

Доста провокативно видео с "озлочестената" репортерка Джени Суши публикува в социалните мрежи семейство Пулеви. Видеото много ясно пок...

Богдан Дину иска да бъде разгледан седмия рунд, в който след два нокдауна дойде и нокаутът на Кубрат Пулев срещу него. Румънецът е на мнение, че е получил нечист удар в гърба след първия нокдаун.

 

По време на мача Дину можеше да обяви, че не е в състояние да продължи и Пулев да бъде дисквалифициран. Съдията на ринга Раул Кайс-младши даде пет минути за възстановяване на Дину, както и наказателна точка на Кобрата, но решението му бе, че ударът е бил неволен. 

Кобрата за Суши: Пи с нас до 5 сутринта, да не казвам какво друго правеше в тоалетната

Звездата ни в професионалния бокс Кубрат Пулев се прибра на родна земя след успеха си срещу Богдан Дину в Коста Меса. Кобрата записа тр...

Щабът на Дину обаче ще се опита да използва ситуацията, за да обжалва крайния резултат в мача. "След двубоя седнах с Дину и неговия екип и се свързахме с калифорнийската комисия, официално внесохме жалба и изискахме изслушване пред комисията на Калифорния", обяви промоутърът на Дину - Грег Коен.

Изпълнителният директор на комисията Анди Фостър потвърди, че жалбата ще бъде разглеждана на следващото заседание, което е насрочено за средата на май. На него ще бъде разискван и другия проблем, свързан с целувката на Кубрат Пулев. Заради него българинът ще трябва да говори пред комисията. 

Междувременно шегите в интернет с Джени Суши след "насилието" от Кубрат Пулев продължават (снимки и подробности вижте тук).

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОЩЕ СПОРТ:

Силен старт за българските гимнастички на Световната купа в Баку

99 дни до Париж 2024: Златното обещание на един любящ съпруг

Асен Василев: Шахматът за деца може да бъде подпомогнат по успешната ни програма за спорт и изкуства в училищата

Ивет Горанова се включва в Купата на Президента по карате, участниците са над 1500

Епично: Над 2000 бегачи и колоездачи застанаха на старт на "Търново Ултра" (ВИДЕО)

Медал и четвърто място за България от Балканиадата по полумаратон

Най-сложното съчетание, получило най-висока оценка е на българка. Вижте го! (ВИДЕО)

Калоян Братанов счупи национален рекорд и се доближи на 8 стотни от Париж 2024

Падна най-брадатият световен рекорд в леката атлетика (ВИДЕО)

Нургюл Салимова отново не се даде на световната вицешампионка в шахмата

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com